Trágár, de legalább őszinte - Megszólalt VV Tivy anyukája

Forrás: RTL II -
ValóVilág 8 VV Krisztián VV Tivy párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha van Isten, vasárnap este megszabadulhatunk a ValóVilág játékosától, a wannabe Youtube-sztártól VV Tivítől. Na, nem mintha Krisztián és Mici kamatyolását szívesebben néznénk, de valakinek vissza kell mennie a villába is. 

Mint már megírtuk, a málnácskák szellemi vezetője egy kínos monológ záróakkordjaként Krisztiánt hívta ki párbajra: az elmebajnokság ma este látható majd az RTL II-n. Tivy anyukája természetesen követi az eseményket és el is mondta, miként látja okos nagyfia szereplését a realityben.

"Már látszott rajta az utóbbi időben, hogy maga alatt van, így szerintem bölcs döntés volt, hogy megkérte a többieket: rakják rá a jeleket. Ha a stúdióban meglát minket, biztosan örülni fog,ha pedig kiesik... Nos, akkor sincs semmi baj, legalább visszakapom a fiamat" – mondta a Blikknek.

Forrás: RTL II

Hozzátette, a Tatabánya melletti kis faluban senki nem szólja meg őket a fia viselkedése miatt, nekik azonban nem tetszik, hogy Tivy úgy beszél, mint egy kocsis.

pont ezért szerethetik a nézők, mert bár nem gondolkodik mielőtt megszólal, sok bántó dolgot mond, lobbanékony, de legalább őszinte, nem játssza meg magát, ellentétben Krisztiánnal. A lányok is ezért szeretik

Nos, azt, hogy a villalakók a külvilágtól elzárva nem feltétenül érzik, hogy a folyamatos káromkodás és az indulatkezelési problémák nem teszik szimpatikusabbá a magát közszereplőnek tituláló fiút, elhisszük, de az azért merész kijelentés az édesanyától, hogy Tivyt PONT EZÉRT szeretik a nézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.