65000 éves Pataky Attila igazi énje

Forrás: TV2 -
életkor UFO Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky eddig is különleges módon gondolkodott, de most valami újjal rukkolt elő.

Az Edda-művek frontembere nem először hökkent meg minket a világról alkotott nézeteivel. Nem rég arról olvashattunk, hogy Attila szerint a földönkívüliek nem csak köztünk járnak, hanem vezetik is a bolygónk működését.

Komoly fájdalmai vannak Pataky Attilának Attila news Forrás: TV2

Most viszont azt állítja, hogy 65.000 éves. Ez úgy lehetséges, hogy

mindannyian fénylények vagyunk,

akik folyamatosan újjászületnek. Ilyen módon minden élet alkalmával a testünk életkora nullázódik és újraindul, ám az igazi énünk korához az összes előző életben eltöltött idő hozzáadódik.

Nem csak saját korával van tisztában, hanem felesége korával is. „Orsi negyvenezer éves. Így huszonötezer év van köztünk, de az nem sok! – nyilatkozta a Story magazinnak.

Pataky Attila Felesége, Orsi: „Hiszem hogy visszakapjuk a régi életünket" Forrás: Pataky Attila

Magyar művészek, akik öngyilkosok lettek 2. részhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-ongyilkos-muveszek-hazankbol-megolte-magat-az-ismert-enekes-cserhati-zsuzsa.htmlA halál mindig fájdalmas pont egy család életében. Főleg, ha szeretett hozzátartozójuk egy hirtelen felindulásból vezérelve, önmaga vet véget az életének. Korábban már összeszedtünk néhány olyan művészt, aki túl korán távozott, most pedig folytatjuk sorozatunkat. Íme, az elmúlt évtizedek legmegrázóbb öngyilkosságai. TV + Sztárok--Minden eszközzel keresik a családokat: Máté Kriszta kulisszatitkokról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20161114-mate-kriszta-a-keresem-a-csaladom-kulisszatitkairol-vallott.htmlHihetetlenül megindító műsor a Keresem a családom, amelynek producere, Máté Kriszta elárult pár kulisszatitkot a háttérben zajló eseményekről. Elmondta, milyen eszközökkel próbálnak rábukkanni azokra, akik hiányoznak szeretteiknek. Minden követ megmozgatnak, de olykor ők is kudarcot vallanak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCsobot Adél pattogással őrzi meg csodás alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161114-csobot-adel-ujra-sportolni-kezdett.htmlAz Instagram oldalán láthatjuk Csobot Adélt, miközben egy rózsaszín gumilabdán ugrál. Az énekesnő láthatóan kirobbanó formában van. TV + SztárokOrigoA világgal néz szembe a gyönyörű magyar modell, Kocsis Korinnahttp://www.life.hu/sztarok/20161114-kocsis-korinna-indul-a-miss-supranational-versenyen.htmlKövetkező versenyén a világ száz másik országából érkező szépséggel kell farkasszemet néznie Kocsis Korinnának. TV + SztárokOrigoMegvan a ValóVilág párbajnyertese - Ő volt a szimpatikusabb a nézőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20161113-a-valovilag-parbajnyertese-vv-krisztian-lett-tivy-kiesett.htmlA ValóVilág nyolcadik szériájában mindeddig nem fordult elő, hogy a kiválasztott ment volna vissza a párbajról. Nos, most sem történt másképp, ahogy a Life.hu olvasói is szerették volna, Tivy esett ki vasárnap este. Úgy tűnik, a nézők inkább a szexre, mint a durvaságra szavaztak. TV + SztárokOrigoPásztor Anna: "Minden fáj"http://www.life.hu/sztarok/20161113-pasztor-anna-a-star-academy-zsuritagja-fajdalmas-oltozeket-kapott.htmlA minden héten megújuló Pásztor Annáról nem is gondolnánk, micsoda kínokat él át pusztán csak azért, hogy adásonként új külalakkal kápráztassa el at événézőket. A Star Academy zsűritagja elmondta, a fináléban viselt ruha miért fájt neki annyira, de azt is megtudhattuk az Anna and the Barbies énekesnőjétől, ő kit tippelt a tehetségkutató-reality nyertesének. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.