Új hajszín! Megváltoztatta külsejét Sarka Kata: FOTÓ!

Sarka Kata modell hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata szinte mindenhogy bomba jól néz ki, de most különleges lépésre szánta el magát.

Legutóbbi képének tanúsága szerint Kata változáson esett át. Más lett a hajszíne, és így olyan, mintha kicserélték volna. Eddig is sötét volt a hajszíne, és most sem tűzpirosra váltott, ám ez az árnyalat teljesen más megvilágításba helyezi a kétgyermekes anya arcát.

#today #work #shooting #ezzsir #tired #starttheweek

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Instagram-oldalára sorra érkeznek a dícsérő szavak, mindenki a hajszín típusára kíváncsi. Egyöntetűen tetszik a rajongóknak, hiszen 6 óra alatt több mint 4500 kedvelést kapott a képe.

Vajon mi állhat a váltás hátterében? Lehet, egyszerűen csak megunta eddigi haját, ám sokak szerint a nők akkor változtatnak a megjelenésükön, ha lelki váltáson is keresztülmennek. Nem lenne tehát meglepő, ha az új külsőnek köze lenne Hajdú Péterhez – vagy valaki máshoz.

Magyar művészek, akik öngyilkosok lettek 2. részhttp://www.life.hu/sztarok/20161111-ongyilkos-muveszek-hazankbol-megolte-magat-az-ismert-enekes-cserhati-zsuzsa.htmlA halál mindig fájdalmas pont egy család életében. Főleg, ha szeretett hozzátartozójuk egy hirtelen felindulásból vezérelve, önmaga vet véget az életének. Korábban már összeszedtünk néhány olyan művészt, aki túl korán távozott, most pedig folytatjuk sorozatunkat. Íme, az elmúlt évtizedek legmegrázóbb öngyilkosságai. TV + Sztárok--Pásztor Anna: "Minden fáj"http://www.life.hu/sztarok/20161113-pasztor-anna-a-star-academy-zsuritagja-fajdalmas-oltozeket-kapott.htmlA minden héten megújuló Pásztor Annáról nem is gondolnánk, micsoda kínokat él át pusztán csak azért, hogy adásonként új külalakkal kápráztassa el at événézőket. A Star Academy zsűritagja elmondta, a fináléban viselt ruha miért fájt neki annyira, de azt is megtudhattuk az Anna and the Barbies énekesnőjétől, ő kit tippelt a tehetségkutató-reality nyertesének. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoValóVilág8: Karfiolos hímvessző, alul lapozható nő (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161113-a-valovilag-jatekosai-a-nemi-szervekrol-beszelgettek.htmlAki a korábbi szériákat is figyelemmel kísérte, az jól tudja, hogy a villalakók az előző években sem az etimológiai szótárt forgatták és nem is a kortárs irodalomról beszélgettek egymással, ám amit a nyolcas széria játékosai művelnek - verbálisan és a tettek mezején is - azt alig hisszük el. A minap a saját és egykori partnereik nemi szerveit tárgyalták ki, de hogyan... TV + SztárokOrigoCsobot Adél így vallott szerelmet a Facebookján Istenesnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161113-csobot-adel-igy-vallott-szerelmet-a-facebookjan-istenes-bencenek.htmlAmióta megszületett Istenes Bence és Csobot Adél közös gyermeke, a fiatal szülők még jobban szeretik egymást, mint valaha. TV + SztárokOrigoVajna Tímea a mai napig önbizalomhiánnyal küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-vajna-timea-iden-is-keresik-a-legszebb-lanyt-onbizalomhiannyal-kuzd-az-uzletasszony.htmlIdén is csaknem ezer lány jelentkezett, hogy az ő fejére kerüljön november 20-án a TV2 műsorán a Miss Universe Hungary koronája. Vajna Tímea igyekezett olyan versenyzőket választani, akik nemcsak a szépségükkel, de belső tulajdonságaikkal is elvarázsolják majd a nézőket. Az üzletasszony szerint nem mindenki született a színpadra, ám ezt sokszor "elfelejtik" közölni velük a hozzátartozók. Timivel a szépségversenyek világáról beszélgettünk. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKanye West akar lenni Amerika következő elnöke http://www.life.hu/sztarok/20161113-kanye-west-amerika-elnoke-akar-lenni-interjut-adott-az-enekes.html2016-ban Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást. A következő választáskor azonban egy olyan ellenfele lenne, akikre nem is gondolsz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.