Teljesen kiakadtak a rajongók, amiért Krisztián apja egyik klasszikusát dolgozta fel.

Zámbó Krisztián és MC Hawer jó ötletnek tartotta feldolgozni Jimmy Egy jó asszony mindent megbocsát című örökzöld nótáját, ám az igazi Jimmy rajongók egyáltalán nem értékelik az újdonsült duettet.

Bulvár, Zámbó Krisztián boldog, hogy apja özvegyére rátalált a szerelemForrás: Szabo Balazs / Life.hu

A dal szinte semmiben sem hasonlít az eredetihez, dallamát és szövegét is jelentősen átformálták a zenészek. Az emberek azonban határozottan az eredeti muzsikát kedvelik jobban, melynek minden jelentős fórumon hangot is adnak, például a videómegosztó oldalon vagy a zenészek közösségi oldalán.

"Az igazsághoz hozzátartozik, hogy édesapám repertoárjából az Egy jó asszony mindent megbocsát című dal nem tartozik a kedvenceim közé. De amikor Hawer felkeresett a duett ötletével, akkor ő már egyből erre a számra gondolt. A mi stílusunkra formáltuk, és új hangzást adtunk neki, így könnyebben eljutunk a fiatalabb korosztályhoz, és meg tudjuk mutatni nekik, hogy ki volt az a Zámbó Jimmy."nyilatkozta Krisztián a Borsnak a negatív kommentelőknek válaszolva.

Fásy mentette meg Zámbó Krisztiánt, Légy képbenForrás: RTLKLUB

Zámbó Krisztián egyébként sincs jó formában, hiszen Puzsér Róberttel is egy ideje háborúban állnak, így több fronton is helyt kell állnia az énekesnek. Megviselik a támadások, nem szereti a felesleges vitákat, rágalmazásokat, ezért inkább a zenélésre próbál koncentrálni.