Két gyermekes anyaként Béres Alexandra nem unatkozik, de életükben sok a pozitívum, amelyek minden nap éltetik. 

Béres Alexandra több szerepet is egyszerre végez. Sportember, édesanya és szerető feleség is egy személyben. E három feladatból kettő is sok egyszerre, ám a fitness lady kiegyensúlyozottan helyt áll a hét minden napján.

„Flóra először aludta át az éjszakát két év után! Eddig éjszakánként 8-12 alkalommal is felébredt." – mesélte boldogan aBorsnak.

Béres AlexandraForrás: Béres Alexandra

A fitnessgurun szinte nyoma sincs az alváshiánynak, energikus, csinos és jókedvű. Elmesélése szerint most is változásokkal teli az életük, hiszen nagyobbik kislánya, Panna elkezdte az iskolát, a kisebbik gyerkőc, Flóra pedig útnak indult a bölcsőde felé.

Az iskola miatt Panna kissé csendesebb, komolyabb lett. Nagy váltás ez az óvoda után, így alig várták az őszi szünetet, amikor szűk családi körben elvonulhattak egy kis pihenésre. Ausztriába utaztak egy olyan wellness központba, amely az osztrákok által közkedvelt, ám itthon nem sokan ismerik.

„ 15 szauna található benne, többségük kint a természetben. Körülöttük kis tavak, ahová be lehet ugrani a szauna után".- lelkendezett Szandi, majd beívelte az egyáltalán nem elhanyagolható eseményt is: „ Most volt a huszadik házassági évfordulónk!"

Béres AlexandraForrás: Facebook/BéresAlexandra

A fitnessmami bevallása szerint időnként lopnak magunknak némi kettesben eltölthető időt férjével, hiszen ez elengedhetetlen a boldog házasélethez.