Decembertől másik csatornán is láthatjuk Szabó Zsófit, ő lesz ugyanis Gáspár Laci mellett a Playback párbaj nevű produkció műsorvezetője. A szórakoztató produkciót az RTL Spike csatornán lehet majd figyelemmel kísérni.

Magyarországra az RTL Klub hozta el az Amerikában már nagy sikert aratott formátumot. Az eredetileg Lip Sync Battle néven futó műsor lényege, hogy a sztárok ismert számokra tátikáznak, így kell minél hitelesebben előadni egy-egy előadó legnagyobb slágerét.

Két körben versenyeznek a szereplők: először mindenféle díszlet és ruha nélkül kell tátogva előadni egy dalt, majd beöltözve kell rendszerint egy másik szám klipjét megeleveníteni. A győztesekről minden esetben a közönség dönt: aki hangosabb ovációt kap, az a nyertes. Magyarországon Playback párbaj néven az RTL Klubon fog debütálni a műsor december 2-án, pénteken, 22.40-től a Gyertek át! után. Ezt követően még aznap 23.10-kor érkezik a következő epizód a hamarosan induló új RTL Spike adóra. Az új epizódokat ugyanilyen kezdési időpontok szerint láthatják majd a nézők a két csatornán hétről hétre. A műsor vezetője Gáspár Laci lesz, mellette pedig Szabó Zsófi!