Sokan hisznek a túlvilágban, és abban, hogy a lelkünk távozik a testünkből, miután meghaltunk, ezért leszünk 21 grammal könnyebbek a halálunk utáni pillanatban. Egy kínai kórház biztonsági kamerája sokak szerint épp ezt a momentumot rögzítette.

Több millióan nézték meg azt a felvételt, melyet egy kínai kórház biztonsági kamerája rögzített. Sokak szerint ez egy bizonyíték arra, hogy valóban van túlvilág, és a lélek tényleg távozik a testünkből a halálunk után. A szkeptikusabbak természetesen nem hisznek a tényleg hátborzongató felvétel valódiságában.

Távozott a nő testéből a lélek: rémisztő felvételForrás: Videa.hu

A videón egy elhunyt nő letakart teste látható, egy kínai kórház üres teremében. A felvételen jó ideig semmilyen különös jelenség nem figyelhető meg, ám egyszer csak úgy tűnik, mintha a halott illető felülne, csakhogy sokkal átlátszóbb és elmosódottabb, mint egy tényleges emberi alak. Ezután pedig lebegve elindul, majd semmivé foszlik. Ugyan a felvétel nem mostanában készült, de csak nemrég kapták fel, mint bizonyítékát az emberi lélek létezésének.