Távozott a nő testéből a lélek: rémisztő felvétel

Forrás: Videa.hu -
halál túlvilág lélek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan hisznek a túlvilágban, és abban, hogy a lelkünk távozik a testünkből, miután meghaltunk, ezért leszünk 21 grammal könnyebbek a halálunk utáni pillanatban. Egy kínai kórház biztonsági kamerája sokak szerint épp ezt a momentumot rögzítette.

Több millióan nézték meg azt a felvételt, melyet egy kínai kórház biztonsági kamerája rögzített. Sokak szerint ez egy bizonyíték arra, hogy valóban van túlvilág, és a lélek tényleg távozik a testünkből a halálunk után. A szkeptikusabbak természetesen nem hisznek a tényleg hátborzongató felvétel valódiságában.

Távozott a nő testéből a lélek: rémisztő felvétel Forrás: Videa.hu

A videón egy elhunyt nő letakart teste látható, egy kínai kórház üres teremében. A felvételen jó ideig semmilyen különös jelenség nem figyelhető meg, ám egyszer csak úgy tűnik, mintha a halott illető felülne, csakhogy sokkal átlátszóbb és elmosódottabb, mint egy tényleges emberi alak. Ezután pedig lebegve elindul, majd semmivé foszlik. Ugyan a felvétel nem mostanában készült, de csak nemrég kapták fel, mint bizonyítékát az emberi lélek létezésének.

Halott kisfiú szelleme jelent meg a háta mögötthttp://www.life.hu/news/20161115-halott-gyermek-szelleme-kering-egy-utszakaszon.htmlFotó is készült arról, hogy utazás közben a fiatal lány ülése mögül kikukucskál egy arc, aki a valóságban nem is volt ott. News--A 4-es metrón késsel fenyegető fiúval tűnhetett el a 15 éves Csüllög Andreahttp://www.life.hu/news/20161115-kessel-fenyegeto-fiuval-gal-daniellel-tunhetett-el-a-15-eves-csullog-andrea.htmlOktóber óta keresik a 15 éves Csüllög Andreát, aki a szülei szerint azzal a 21 éves Gál Dániellel tűnt el, aki szeptemberben késsel fenyegette meg a 4-es metró utasait. A férfi ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség, a fiatal lány családja pedig borzasztóan fél. NewsOrigoEz már tényleg tél: jön a hó és az erős szélhttp://www.life.hu/news/20161115-idojaras-havas-eso-ho-es-szel-is-lesz-a-hlten.htmlA hét hátralevő részében számíthatunk esőre, hóra, havas esőre, fagyra és még erős szélre is. Természetesen utóbbi főként hétvégére várható, így nem javasoljuk a szabadtéri programokat!News--Végig aludta saját kirablását egy fiúhttp://www.life.hu/news/20161114-kiraboltak-a-fiut-de-eszre-sem-vette.htmlKirabolták, a rendőrök visszaszolgáltatták az értékeit, az áldozat eközben végig aludt. News--Így illusztrálta a szomorú valóságot egy művészhttp://www.life.hu/news/20161114-24-rajzos-illusztracion-keresztul-mutatja-be-az-eletunket.html24 találó rajzos kép mutatja be, hogy hogyan változtattuk meg a világunkat. News--Hetekig nem találták meg a meggyilkolt nő holttestéthttp://www.life.hu/news/20161114-elettarsa-halalra-verte-majd-ott-hagyta-a-holttestet.htmlEgy férfi halálra verte élettársát Budapesten, majd a holttestét a lakásban hagyta. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.