Hajszálon múlt a fiatal nő sorsa: egykori párja ketrecbe akarta zárni egész életére, amiért nem volt hajlandó többet szexelni vele.

Az eset egy Twitter randival indult. Ekkor a nőnek még fogalma sem volt arról, hogy egy elvetemült férfit szabadított magára.

Robin Gomes egy szexuális légyottra invitálta a nőt, melyet követően a hölgy leszögezte: nem akar pillanatnyilag komoly kapcsolatot. A férfi ettől annyira begurult, hogy úgy döntött, ha másképp nem megy, akkor erőszakkal veszi rá a 31 éves nőt a további együttlétekre. El akarta rabolni, hogy ketrecbe zárja. – tudta meg a DailyMail.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Fenyegető üzenetekkel árasztotta el a lányt, sőt még a lakcímét is megtudta. A 33 éves férfi ezt követően egy bérelt autóval érkezett a fiatal nő háza elé, ahová be is tört. A sokkos állapotban lévő nő a hálószobájába zárkózott egy töltött fegyverrel, és a rendőrséget hívta segítségül.

A felbőszült férfi bejutott a nő hálószobájába, ahol dulakodásba kezdtek, de szerencsére ekkora a rendőrök is megérkeztek, és felszámolták a lehetetlen szituációt. 10 év börtönre ítélték Robin Gomest, aki ugyan beismerte tettét, de szent meggyőződéssel állította: a nő az ő tulajdona.

Az áldozat azóta is labilis lelkiállapotban van, pszichiáter segít neki megbirkózni a történtekkel.