Nagy port kavart a Class FM sajtóközleménye, miszerint Sebestyén Balázsék már nem fogják a Morning Show-t az eddigi formájában vezetni. A műsorvezető a Facebook-oldalán reagált a hírre, állította, nem igaz, amit a sajtóközleményben írtak. Kiderült, ma mégis beengedik őket műsort készíteni.

Felháborodást okozott a Class FM sajtóközleménye, amelyben azt írták, Balázs a televíziós munkáira szeretne koncentrálni, ezért minimalizálja a rádiós szereplését. Valamint azt, hogy ezért best of adásokat közöl ezután a Class Fm. "Egyetlenegy dolgot tudok mondani, vagy egyetlenegy szóval tudnám az egészet illetni: hazugság" – reagált Balázs tegnap a hírekre a Facebook-oldalán. Hozzátette, eldöntötték, hogy ma reggel odamennek a rádióhoz, hogy bebizonyítsák, ők szeretnének műsort készíteni.

Mégis lesz Morning Show: Sebestyén Balázsékat beengedik a stúdióbaForrás: Class FM

Rengetegen felháborodtak, hatalmas visszhangja volt tegnap a történéseknek. A rajongók kommentekben fejezték ki nemtetszésüket. A hallgatók és Balázsék reakciója úgy tűnik, megtette hatását: mégis készíthettek ma reggel műsort. A műsorvezető erről is a Facebook-oldalán keresztül tudtatta a rajongókat, megköszönve a kitartásukat. „Drága hallgatók! Most kaptam egy telefont a Class FM vezérigazgatójától, hogy holnap reggel mégis beengednek bennünket műsort készíteni! Köszönjük, hogy ennyien támogattok és szerettek bennünket! Erősebbek vagytok, mint gondolnátok! Holnap találkozunk az éterben! Feltéve, ha addig nem kapok újabb levelet vagy telefont!" – írta Balázs. Domszky László, a Life.hu riportere ma reggel a rádió előtt várta Balázsékat, onnan számolt be a fejleményekről.