Mégis lesz Morning Show: Sebestyén Balázsékat beengedik a stúdióba

Morning Show Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart a Class FM sajtóközleménye, miszerint Sebestyén Balázsék már nem fogják a Morning Show-t az eddigi formájában vezetni. A műsorvezető a Facebook-oldalán reagált a hírre, állította, nem igaz, amit a sajtóközleményben írtak. Kiderült, ma mégis beengedik őket műsort készíteni.

Felháborodást okozott a Class FM sajtóközleménye, amelyben azt írták, Balázs a televíziós munkáira szeretne koncentrálni, ezért minimalizálja a rádiós szereplését. Valamint azt, hogy ezért best of adásokat közöl ezután a Class Fm.

"Egyetlenegy dolgot tudok mondani, vagy egyetlenegy szóval tudnám az egészet illetni: hazugság"

reagált Balázs tegnap a hírekre a Facebook-oldalán. Hozzátette, eldöntötték, hogy ma reggel odamennek a rádióhoz, hogy bebizonyítsák, ők szeretnének műsort készíteni.

Mégis lesz Morning Show: Sebestyén Balázsékat beengedik a stúdióba Forrás: Class FM

Rengetegen felháborodtak, hatalmas visszhangja volt tegnap a történéseknek. A rajongók kommentekben fejezték ki nemtetszésüket.

A hallgatók és Balázsék reakciója úgy tűnik, megtette hatását: mégis készíthettek ma reggel műsort.

A műsorvezető erről is a Facebook-oldalán keresztül tudtatta a rajongókat, megköszönve a kitartásukat. „Drága hallgatók! Most kaptam egy telefont a Class FM vezérigazgatójától, hogy holnap reggel mégis beengednek bennünket műsort készíteni! Köszönjük, hogy ennyien támogattok és szerettek bennünket! Erősebbek vagytok, mint gondolnátok! Holnap találkozunk az éterben! Feltéve, ha addig nem kapok újabb levelet vagy telefont!" – írta Balázs. Domszky László, a Life.hu riportere ma reggel a rádió előtt várta Balázsékat, onnan számolt be a fejleményekről.

Íme, hazánk legszebb sztárpárjai http://www.life.hu/sztarok/20161115-szerelem-es-parkapcsolat-hazank-legszebb-sztarparjai-szandi-es-hosszu-katinka.htmlA világon az egyik legközhelyesebb mondat, hogy a szerelem az univerzum egyik legszebb érzése. Közhely vagy sem, minden ember arra vágyik a legjobban, hogy megtalálja azt az egy embert, akivel leélheti az egész életét. Hazánkban több olyan ismert ember is található, aki hosszú évek óta nagy harmóniába él együtt a kedvesével, méghozzá a szemünk előtt. Nézzük, a legszerelmesebb párokat! TV + SztárokOrigoAnális szex a villában - Mici feneke juttatta csúcsra Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20161116-valovilag8-mici-es-krisztian-ujabb-szexe-a-sufniban.htmlMInt ahogyan vasárnap este megírtuk, a ValóVilág 5. párbajáról Krisztián tért vissza, Tivynek kinyílt az utcaajtó. A győztes azonban nem csak egy bulival ünnepelt, hanem egy fergeteges szexet is nyomott Micivel a sufniban. TV + SztárokOrigoWeisz Fannit elzárja párja a családjától? - Megszólalt a nagymamahttp://www.life.hu/sztarok/20161116-weisz-fanni-parja-peter-nem-kivanatos-szemely-a-csaladban-mondta-a-nagymama.htmlAhogy írtunk is róla, aggódik a családja Weisz Fanniért, mert egy jó ideje szinte semmit nem hallottak a lányról. Amióta együtt jár Péterrel, sem a családtagjaival, sem a barátaival nem tartja a kapcsolatot, ráadásul iskolába sem jár. Édesanyja a Facebook posztja után most megszólalt a lány nagymamája is. TV + Sztárok--Plasztikai műtétjeiről mesélt Kelemen Annahttp://www.life.hu/sztarok/20161115-plasztikai-mutetjeirol-meselt-kelemen-anna-modell.htmlKelemen Anna elég korán kezdte a plasztikai sebészek látogatását, ám azóta eltelt jópár év, ő pedig már nem biztos abban, hogy mindig a legjobb döntést hozta meg. TV + SztárokOrigoSarka Kata: "ÚGY semmi közöm Dzsudzsák Ba­lázshoz"http://www.life.hu/sztarok/20161115-sarka-kata-reagalt-a-pletykakra-allitja-semmi-kozom-dzsudzsak-ba-lazshoz.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, azt rebesgetik, alakul valami Sarka Kata és Dzsudzsák Balázs között. A műsorvezető ezért úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba. TV + Sztárok--Ők Hollywood leghíresebb biszexuális sztárjai http://www.life.hu/sztarok/20161114-leghiresebb-biszexualis-sztarok-felvallaljak-a-massagukat-angelina-jolie.htmlA 21. században nem igazán kell titkolni, ha az ember az átlaghoz képest teljesen más életet él. Hatalmas erővel bír, ha például egy-egy fontosabb ember, közszereplő vagy híresség fel meri vállalni vonzalmát egy azonos nemű ember iránt. A Life.hu összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik meglehetősen rugalmasak, főleg szexuális téren. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.