11 éves korától fogva alkohollal itatták szülei Amandát, hogy oldják a gátlásait, miközben az apja megrontja őt. Az édesanyja eközben videózott és fényképeket készített. A férj azzal győzte meg a feleségét a brutális tett helyességéről, hogy sok pénz van a gyerekpornóban, és jobb, ha a lányuk olyan ember által ismeri meg a szexet, aki szereti.

Amanda élete 11 éves korában vált valóságos rémálommá. Az apja ekkor kezdte szexuálisan molesztálni őt, amelyben az anyja is részt vett. Két éven keresztül folyamatosan folytatott intim kapcsolatot az apa a lányával, de Amanda elmondása szerint mindkét szülőjével szexelnie kellett.

Jim és AmandaForrás: drphil.com

A szülők, Justine és Jim alkohollal itatták a gyermeküket, hogy oldják a gátlásait. Amanda arról is beszámolt, hogy az édesanyja tippeket adott neki, arra tanította, hogyan szexeljen a saját apjával. Az aktust videóra vették, fényképeket készítettek és eladták. Az apa ugyanis azzal győzte meg feleségét a tett helyességéről, hogy sok pénz van a gyermekpornóban, ráadásul sokkal jobb, ha a kislány egy olyan embertől tanulja meg a szexualitást, aki szereti őt. Az anya beleegyezett, és két éven keresztül folytak a borzalmas események a családban, ekkor tartóztatták le a szülőket, akik 20 év börtönbüntetést kaptak. Szabadulásuk után először Dr. Phil show-jában szembesültek lányukkal, aki kérdőre vonta őket a tettükért, amire valójában nincsen magyarázat. Az apa azt nyilatkozta, ő nem a lányát látta a molesztálások alatt. "Nem úgy láttam, mint a lányomat, hanem mint egy embert, aki szerepet játszik" - mondta az apa. Hozzátette, nem érzett bűntudatot az első alkalom után.