A világbajnok ökölvívó 22 év után vált el feleségétől, de hamar megtalálta a boldogságot a 30-as évei végén járó Vanda mellett. Úgy tűnik azonban, hogy kapcsolatuk kifulladt: minden jel arra mutat, szakított egymással a pár.

Ez év márciusában röppent fel a hír, miszerint Kovács István 22 év után válik a feleségétől. Állítólag barátságban és békében sikerült lerendezniük a válópert, ezt bizonyítja az is, hogy ennél több információ nem szivárgott ki házasságuk végéről. Néhány napra rá kiderült, a világbajnok ökölvívó egy fiatalabb, a 30-as évei végén járó nő mellett találta meg a boldogságot, de nagyon úgy tűnik, hogy ennek is vége.

Szingli lett a sportoló: úgy tűnik Kokó és párja szakítottakFotó: Margitay Klára/Life.hu

Az egykori bokszoló adatlapja legalábbis erre utal: minden közös fotó eltűnt! Rengeteg közös emléküket tették közzé a nyaralásokról, de már egyiknek sincs nyoma. Kokó kapcsolati státusza is árulkodó, ugyanis korábban kapcsolatban volt, ami egyszer csak egyedülállóra változott. Az egykori ökölvívó ráadásul egy bátyjával közös képet tett közzé olyan szöveggel, ami egyértelműsíti a helyzetet. "Két szingli pasi a gőzben" - írta a fotóhoz, miközben egykori szerelme, Vanda szomorú verseket posztol – írja a Story magazin.