Új lemezzel jelentkezik Csonka András!

Forrás: Csonka András -
album Csonka András lemez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalom és öröm: ezt érezte Csonka András, amikor felkérték egy új album kiadására. 13 éve jelent meg utoljára lemeze a színésznek!

Csonka András izgalmas hírrel szolgált legutóbb blogjában a Life.hu-n. A színész életében olyan esemény történik meg hamarosan, ami már rég nem fordult vele elő: új lemeze jelenik meg. 13 éve nem adott ki albumot Csonka András, így érthető, hogy nagyon izgatott! Az elmúlt 20 év legnagyobb slágereit válogatta össze, ami nem volt egyszerű feladat.

Új lemezzel jelentkezik Csonka András! Forrás: Csonka András

"Baromi nehéz volt eldönteni, mely dalok kerüljenek az albumra, mert mindet imádom, rengeteg örömöt szereztek nekem az elmúlt 20 évben, amikor énekelhettem őket" - mondta a színész, aki azért új számokat is felvett a lemezre, amit egy női hetilap mellékleteként lehet majd megvásárolni. "Azt viszont mindenképpen szerettem volna, ha azok kedvéért, akiknek már megvoltak anno a lemezeim, olyan dalok is megszólalnának, amiket kifejezetten erre a lemezre készítünk" - árulta el a sztár. Az egyik ezek közül a Fonográf Mondd, hogy nem haragszol rám című száma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.