Sebestyén Balázs műsorában senkit nem kímélnek

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Gyertek át! humor Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második évadát kezdi meg ma a Gyertek át! című szórakoztató műsor közvetlenül a Barátok közt után. Az első adás vendége lesz többek közt Debreczeni Zita, Hajdú Péter és Kiss Ramóna is. A műsor nem sokban változott, a házigazda ezúttal is Sebestyén Balázs lesz, akinek humorára épül a produkció. A műsorvezető elárulta a Life.hu-nak, mennyire sértődékenyek a vendégei.

Újra elkezdődik a Balázs szórakoztató műsora, a Gyertek át!. A vendégek mellett a vicces játékok és Balázs humora viszik el a show-t. A házigazda elárulta, a szereplők nem szoktak megsértődni a csipkelődéseitől, de egyébként is szigorú szempont alapján választják a versenyzőket.

Sebestyén Balázs „Nem kíméljük egymást, engem sem kímélnek" Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Ez egy szókimondó műsor, a vendégek tudják, hogy hova jönnek. Itt mindenki kicsit megcsíphet mindenkit, de azért mindenki szeret is mindenkit. Játszunk, és innen még soha senki nem ment el úgy, hogy rosszul érezte volna magát.

Nem kíméljük egymást, engem sem kímélnek, én se kímélem őket, de szerintem ez ettől jó műsor.

Szókimondó, bevállalós, valódi humor van benne és nem mű jópofiskodás" – mondta Balázs. Szerinte, aki ebbe a műsorba eljön, annak értenie kell a humort. „Soha nem lépünk át egy határt, soha nem bántunk meg senkit.

Azért a mi humorunk, (Jani, vagy Dombi, esetleg én) az mindig egy kicsit idézőjeles,

úgyhogy ezen senki nem sértődik meg, nem vesznek minket komolyan" – tudtuk meg Sebestyén Balázstól, aki az első adásban énektudását is megmutatja a nézőknek.

Sebestyén Balázs a vendégeiről vallott Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

A műsor vendégeit komoly szempontok alapján válogatják ki. „Nagyon bonyolult, sok szempont alapján válogatunk vendéget. Mindig van egy hangadó, mindig van, aki jól rezonál, és biztos, hogy mindig van egy csöndesebb is. Meg kell néznünk a fiúkat, hogyan rezonálnak a lányokkal, ki hogy működik, ki kivel jó párban, ki kivel jó szemben. Ez egy erősen szakmázós dolog, az a lényeg, hogy a csapat kémiája jó kell, hogy legyen. Tehát sokat kell sakkozni, mire a néző meglátja a végeredményt, hogy kit kivel ültetünk be a műsorba" - árulta el Balázs, aki a héten végleg megszakította kapcsolatát a Class FM-mel, a Morning Show utolsó adását szerdán hallhatták a nézők.

Jóra fordult a Rubint Réka által megmentett hajléktalan életehttp://www.life.hu/sztarok/20161118-rubint-reka-altal-megmentett-hajlektalan-jozsef-munkat-kapott.htmlRengetegszer találkozott egy üzlet előtt a hajléktalan Józsi bácsival Rubint Réka és elhatározta, felkutatja a családját. Sikerült is, így 10 év után találkozhatott édesanyjával a férfi, akinek azóta jóra fordult a sorsa. Munkát is kapott! TV + Sztárok--Új lemezzel jelentkezik Csonka András!http://www.life.hu/sztarok/20161118-csonka-andras-13-ev-utan-uj-lemezzel-jelentkezik.htmlIzgalom és öröm: ezt érezte Csonka András, amikor felkérték egy új album kiadására. 13 éve jelent meg utoljára lemeze a színésznek! TV + Sztárok--Jordán Adél még börtönbe is kerülhethttp://www.life.hu/sztarok/20161118-jordan-adel-bortonbe-kerulhet-kozokirat-hamisitasert.htmlA Katona Színház színésznője spórolni akart, de csúnya vége lett. Édesanyja rokkantkártyájával parkolt, ám lebukott, és most felelnie kell tettéért. TV + Sztárok--Robbie Williams 4 éves kislánya tetoválást akar!http://www.life.hu/sztarok/20161117-robbie-williams-4-eves-lanya-tetovalast-akar.htmlRobbie Williams 4 éves kislánya különös kéréssel állt a szülei elé. Teddy megirigyelte édesapja testén látható tetoválásokat, és kitalálta ő is szeretne egyet méghozzá karácsonyra. Az édesanyja nincs elragadtatva... TV + SztárokOrigoBarátnőkből ellenséggé váltak a színésznők: vége a jó kapcsolatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161117-baratnokbol-ellensegek-lettek-a-megtort-szivek-szinesznoi.htmlFeljelentette volt kollégáját a Megtört szívek egykori színésznője, méghozzá verbális bántalmazás vádjával. Nürgül Yeslicay mellett a legtöbb kollégája kiáll, de egyikük arra sem hajlandó, hogy beszéljen vele. TV + Sztárok--Fábry Sándort megváltoztatta a szerelem: szigorú elveit adta felhttp://www.life.hu/sztarok/20161117-fabry-sandort-megvaltoztatta-a-szerelem-feladta-szigoru-elveit.htmlA showman általában nem teregeti ki a magánéletét, de olykor azért ő is tesz kivételt. Azt mindenesetre mindig lehetett tudni róla, hogy otthonát szigorúan rendben tartotta, amíg egy nő meg nem érkezett az életébe. Miatta képes volt feladni kőbe vésett elveit! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.