Kiderült, Brad Pitt miért ivott és szívott Angelina Jolie mellett

Brad Pitt színésznő válás Angelina Jolie Chelsea Handler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chelsea Handler nem rejtette véka alá a véleményét, és egy nyilvános eseményen durván beszólt Angelina Jolie-nak. 

Az amerikai színésző – nem mellesleg Jennifer Aniston közeli barátnője – egy jótékonysági esten fejtette ki a véleményét a Brangelina-válásról. Éppen Jolie válóperes ügyvédjét, Laura Wassert díjazták, amikor Chelsea egy igen éles beszólással "dobta fel" a hangulatot – írja a Usmagazine.

Chelsea Handler Forrás: AFP/Mike Windle

"Valahol olvastam, hogy Brad Pitt sokat ivott és füvezett. Vajon miért választotta ezt? Talán azért, mert az elmúlt 12 évet a Comói-tónál is eltölthette volna George Clooney-val és Matt Damonnal, ahelyett, hogy egy házban ragad vagy 85 gyerekkel, akik 15 különböző nyelven beszélnek. Igazi őrültek háza!" – mondta a sztár az este folyamán.

Így fest Angelina Jolie a válás után

A sztár először szerepelt a nyilvánosság előtt azóta, hogy bejelentette válását férjével, Brad Pitt-tel. A felvétel alapján a sztár kissé sápadt és megviselt.
Ez én lennék? Szexi fotóval nosztalgiázik Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20161120-aleska-safrany-emese-szexi-fotoval-emlekszik-a-regi-szep-idokre-instagramon.htmlSáfrány Emese, aki legutóbb festői környezetben villantott, most Instagram-oldalán tett közzé egy különleges fotót.TV + Sztárok--Kapás Boglárkából álomszép menyasszony lett: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161120-kapas-boglarka-uszono-alomszep-menyasszony-lett-instagramjan.htmlA bájos arcú úszónő esküvős képet tett közzé nyilvános közösségi oldalán.TV + Sztárok--Ada ismét munkát kapott az RTL Klubtólhttp://www.life.hu/sztarok/20161119-pinter-adrienn-ada-musorvezeto-ismet-az-rtl-klubnal-dolgozik.htmlMint ismeretes, Szabó Zsófi érkezése után nem sokkal Pintér Adrienn, a Reflektor akkori háziasszonya távozott a csatornától, mivel nem volt szükség két hasonló tematikájú műsorra. Most viszont ismét állást kapott. Ada a tavasszal induló Házasság első látásra című párkereső show egyik szerkesztője lett. TV + Sztárok--Mici és Krisztián a nappaliban, a kanapén estek egymásnak: VIDEÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161119-valovilag-8-vv-mici-es-vv-krisztian-a-nappaliban-kanapen-estek-egymasnak-video.htmlNem ez lenne az első eset, hogy a villa szerelmespárja a többiek szeme láttára esik egymásnak. Most azonban kicsit másról van szó. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs műsorában senkit nem kímélnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161118-sebestyen-balazs-elarulta-hogy-a-gyertek-at-versenyzoi-nem-sertodekenyek.htmlMásodik évadát kezdi meg ma a Gyertek át! című szórakoztató műsor közvetlenül a Barátok közt után. Az első adás vendége lesz többek közt Debreczeni Zita, Hajdú Péter és Kiss Ramóna is. A műsor nem sokban változott, a házigazda ezúttal is Sebestyén Balázs lesz, akinek humorára épül a produkció. A műsorvezető elárulta a Life.hu-nak, mennyire sértődékenyek a vendégei. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCynthia Dictator megdöbbentő dolgokat teszhttp://www.life.hu/sztarok/20161117-a-kulonckodo-fiatal-muvesz-most-is-meglepett-minket.htmlCynthia Dictator ismét egy furcsa újdonsággal rukkolt elő. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.