Hétköznapi emberekből is lehetnek sellők - csodálatos fotók az óceánok védelmében

óceán fotósorozat sellő News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az óceánok komoly veszélyben vannak! Erre hívja fel a figyelmet a Project Mermaids kaliforniai kampány, méghozzá nagyon, de nagyon különleges fotókkal. 

A Föld óceánjai nagyon komoly veszélyben vannak: fenyegeti őket többek között a globális felmelegedés,a túlhalászás, no és persze az olajkitermelés káros hatásai.

A Project Mermaids fotósorozat erre a világméretű problémára igyekszik felhívni a figyelmet.

A Project Mermaids fotósorozat erre a világméretű problémára igyekszik felhívni a figyelmet Forrás: Chiara Salomono/projectmermaids.com

A kampány a csodás víz alatti fotós, Chiara Salomoni és a divatfotós, Angelina Venturella együttműködéséből jött létre: ők ketten hétköznapi és ismert embereket fotóznak, méghozzá sellőként a víz alatt és a szárazföldön.

A kampány pedig egyre nagyobb méreteket ölt. A fotósok turnéra indultak: a Project Mermaids World Tour keretében rengeteg ember kérte, hogy készítsenek róla sellős fotókat, a pénz nagy része az óceánok védelmét szolgálja. Emellett olyan sztárok is a kampány mellé álltak, mint Victoria Justice, Vanessa Hudgens, Jessica Szohr és Karina Smirnoff. Az ötletet mindenki imádja, a képek csodásak, a készítők pedig remélik, ezzel tesznek is valamit a jó ügyért.

/1611/Csod_201611219557

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.