Ashton Kutcher elmesélte, a válása után Airbnb-n hirdetett lakásokban élt

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Nicholas Hunt -
Airbnb Ashton Kutcher sztárok Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy világsztár életében is nagy kérdés, mi van, ha hirtelen beüt a magánéleti válság: Ashton Kutcher nemrég elárulta, hol húzta meg magát, amikor véget ért kapcsolata Demi Moore-ral. 

Ashton Kutcher odavan a modern ötletekért, nem véletlen, hogy nem kevés pénzt fektetett többek között az Uberbe és az Airbnb-be. A világsztár használja is mindkét dolgot, az Airbnb azonban különösen jó szolgálatot tett neki, amikor nagy szüksége volt rá.

Ashton Kutcher Forrás: AFP/2016 Getty Images/Nicholas Hunt

A színész egy Los Angeles-ben megtartott Airbnb prezentáción mesélt arról, hogy Demi Moore-tól való válása után Európába utazott, a gépe hajnali 2-kor szállt le. Ekkor érkezett meg a bérelt lakásba, ahol már oda volt neki készítve a vacsora és egy pohár vörösbor. Ez hihetetlenül jól esett a színésznek, aki szerint

az emberi kapcsolatok miat is nagyon jó dolog a lakásbérlés ezen módja.

Ráadásul akkoriban nagy szüksége volt Ashtonnak a pozitív dolgokra, a válása után ugyanis nem volt hol laknia.

Persze azóta nagyot fordult a világsztár élete: 2012 óta Mila Kunis párja, akivel már össze is házasodtak, hamarosan pedig megszületik második csemetéjük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.