Egy világsztár életében is nagy kérdés, mi van, ha hirtelen beüt a magánéleti válság: Ashton Kutcher nemrég elárulta, hol húzta meg magát, amikor véget ért kapcsolata Demi Moore-ral. 

Ashton Kutcher odavan a modern ötletekért, nem véletlen, hogy nem kevés pénzt fektetett többek között az Uberbe és az Airbnb-be. A világsztár használja is mindkét dolgot, az Airbnb azonban különösen jó szolgálatot tett neki, amikor nagy szüksége volt rá. 

Ashton KutcherForrás: AFP/2016 Getty Images/Nicholas Hunt

A színész egy Los Angeles-ben megtartott Airbnb prezentáción mesélt arról, hogy Demi Moore-tól való válása után Európába utazott, a gépe hajnali 2-kor szállt le. Ekkor érkezett meg a bérelt lakásba, ahol már oda volt neki készítve a vacsora és egy pohár vörösbor. Ez hihetetlenül jól esett a színésznek, aki szerint az emberi kapcsolatok miat is nagyon jó dolog a lakásbérlés ezen módja. Ráadásul akkoriban nagy szüksége volt Ashtonnak a pozitív dolgokra, a válása után ugyanis nem volt hol laknia.

Persze azóta nagyot fordult a világsztár élete: 2012 óta Mila Kunis párja, akivel már össze is házasodtak, hamarosan pedig megszületik második csemetéjük