Cserpes Laura Gyurta Dániel szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő nagyon boldog a kezdődő kapcsolatával, ám egy ideig még nem szeretnének nyilvánosság elé állni szerelmével. 

Pár héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Gyurta Dani és Cserpes Laura egy párt alkotnak. Bár a fiatalok nagyon boldogok együtt, a kapcsolatukról egyelőre nem szeretnének beszélni a nyilvánosságnak. Az úszó egy eseményen kért randevút a fiatal sztártól, ahol azonnal fellobbant köztük a láng – írja a Bors.

Gyurta Dani és Cserpes Laura Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt, Facebook/Cserpes Laura

"Nagyon friss még minden, törékeny, érzékeny időszak ez minden kapcsolatban, szeretnénk rá vgyázni, jól megélni minden percet, megismerni egymást igazán, ezt pedig szerintem nem le­het a nagy nyilvánosság előtt" - mondta az énekesnő.

Megérkezett a szerelem Nyári Dia életébe: bemutatta párját!http://www.life.hu/sztarok/20161121-nyari-dia-bemutatta-szerelmet-kovacs-daniel-az-mtva-sportriportere.htmlNyári Dia hosszú ideig várt, hogy újra rátaláljon a szerelem, de most végre újra boldog. Párja a szintén tévés berkekben mozgó Kovács Dániel, az MTVA sportriportere. TV + SztárokOrigoMelania Trump nem kér a Fehér Házbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161121-nem-koltozik-ferjevel-melania-trump.htmlNem költözik férjével a Fehér Házba Melania Trump és 10 éves fiuk. TV + Sztárok--Sütő Enikő elárulta, hogyan választják ki a Miss Universe Hungary győzteséthttp://www.life.hu/sztarok/20161121-suto-eniko-elarulta-mi-alapjan-valasztjak-ki-a-miss-universe-hungary-gyozteset.htmlVasárnap újabb egy évre választották meg a Miss Universe Hungary győztesét, a korona végül Bódizs Vera fejére került. Sütő Enikő a life.hu riporterének elárulta, a rengeteg gyönyörű nő közül hogyan választották ki azt az egyet, aki megnyerte a versenyt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMegvan a Miss Universe Hungary nyertese: Bódizs Veronika!http://www.life.hu/sztarok/20161120-bodizs-veronika-a-miss-universe-hungary-nyertese-vajna-timea-szepsegversenyen.htmlMegvan a Miss Universe Hungary nyertese. Ő képviselheti hazánkat a Fülöp-szigeteki döntőben. TV + Sztárok--A frissen eljegyzett Debreczeni Zita szerelmesebb, mint valaha http://www.life.hu/sztarok/20161120-debreczeni-zita-szerelmes-kozos-fotot-osztott-meg-a-boldog-menyasszony.htmlA csinos fotós nem is lehetne ennél boldogabb, hiszen hamarosan oltár elé áll kedvesével, Giannival. TV + SztárokOrigoJáger Kinga: "Túlzásba estek a mentorok"http://www.life.hu/sztarok/20161120-jager-kinga-az-rtl-klub-tehetsegkutatojanak-az-x-faktornak-a-kiesoje-interju.htmlAhogy eddig is, ezen a hétvégén is két versenyző búcsúzott az RTL Klub tehetségkutatójától. Jáger Kinga az egyik kieső, Ónodi János pedig a másik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.