Meghalt Jer Bulsara, Freddie Mercury édesanyja

Queen Freddie Mercury Jer Bulsara News zenész Brian May
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 évvel fia, a legendás Freddie Mercury halála után a napokban hunyt el a Queen énekesének édesanyja, Jer Bulsara. 

November 13-án, álmában hunyt el Jer Bulsara. Az asszony 94 éves volt, és kis híján 25 évvel élte túl híres fiát: Freddie Mercury 1991. november 24-én hunyt el. Az asszony halálhírét a Queen szólógitárosa, Brian May osztotta meg hivatalos Facebookján.

Freddie édesanyja, Jer Bulsara november 13-án elhunyt. Békésen, álmában érte a halál.

Jer Bulsara Gujaratban, Indiában született 1922-ben, a férje egy Bomi nevű pénztáros volt. A házaspár két gyerekével, Freddie-vel és Kashmirával költözött Angliába 1964-ben, a zanzibári forradalom után. Később, Freddie halála után Nottinghamben vettek házat. Bomi 95 évesen, 2003-ban hunyt el.

Orális szexre kényszerítette három éves unokahúgát a ráckevei férfihttp://www.life.hu/news/20161121-oralis-szexre-kenyszeritette-harom-eves-unokahugat-a-rackevei-ferfi-folyik-a-targyalas.htmlM. Géza bírósági tárgyalása már folyik, ahol szörnyű részletek derültek ki arról, hogy milyen szörnyűségeket tett három éves unokahúgával.News--Halott kisgyermek szelleme kísért a kórházban http://www.life.hu/news/20161121-egy-regi-beteguk-szelleme-kisert-a-korhazban.htmlA dolgozók halálra rémültek a kísértő gyerek szellemétől. NewsOrigoBotrányba fulladt a veszprémi Demjén-koncerthttp://www.life.hu/news/20161121-botrany-a-veszpremi-demjen-koncerten-rossz-hangositas-miatt-tavoztak-a-nezok.htmlSajnos botrányosra sikerült a Veszprémben megrendezett Demjén-koncert. A nézők egy része előadás közben távozott, mert semmit nem hallottak a zenéből. A zenekar is csak becsületből állt ki a színpadra. News--Hétköznapi emberekből is lehetnek sellők - csodálatos fotók az óceánok védelmébenhttp://www.life.hu/news/20161120-hetkoznapi-emberekbol-is-lehetnek-sellok-az-oceanok-vedelmeben-kampany-kereteben.htmlAz óceánok komoly veszélyben vannak! Erre hívja fel a figyelmet a Project Mermaids kaliforniai kampány, méghozzá nagyon, de nagyon különleges fotókkal. News--Hosszú Katinka újabb nyilatkozata: az egész vezetőségnek távoznia kell!http://www.life.hu/news/20161121-hosszu-katinka-ujabb-nyilatkozataban-az-egesz-vezetoseget-tavozasra-szolitotta-fel.htmlHosszú Katinka lemondásra szólította fel múlt héten Gyárfás Tamást, és közleményben tudatta, milyen állapotok uralkodnak a szövetségben. Több úszó is egyetértett Katinkával, aki most újabb nyilatkozatot adott ki. News--Rémisztő: Megszállta egy démon a nő testéthttp://www.life.hu/news/20161121-a-mexikoi-not-varatlanul-szallta-meg-egy-demon.htmlElképesztő videó készült arról, ahogy megszállja, majd elhagyja egy nő testét egy démon. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.