Megérkezett a szerelem Nyári Dia életébe: bemutatta párját!

Fotó: Gelner Lóránd/renzo.hu -
MTVA Nyári Diana Kovács Dániel Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia hosszú ideig várt, hogy újra rátaláljon a szerelem, de most végre újra boldog. Párja a szintén tévés berkekben mozgó Kovács Dániel, az MTVA sportriportere.

Tavaly nyáron derült ki, hogy Nyári Dia és korábbi párja szakítottak. Több mint egy évig voltak együtt az X-Faktorból ismert Tóth Marcival, de rájöttek, jobb, ha elválnak útjaik. Minden kapcsolatot megszakítottak egymással, mivel nem volt szép a szakítás, és Dia akkor azt nyilatkozta, legközelebb egy figyelmes embert szeretne maga mellé. Úgy tűnik, hosszú idő után végre sikerült rátalálnia arra a férfira, akit eddig keresett.

Nyári Diára rátalált a szerelem Fotó: Gelner Lóránd/renzo.hu

Kapcsolatukban már annyira biztos a színésznő, hogy Instagram-oldalán egy közös képet is közzétett. A jóképű fiú szintén a televíziózás világában tevékenykedik: ő Kovács Dániel, az MTVA sportriportere!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.