Megérkezett a szerelem Nyári Dia életébe: bemutatta párját!

Fotó: Gelner Lóránd/renzo.hu -
MTVA Nyári Diana Kovács Dániel Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia hosszú ideig várt, hogy újra rátaláljon a szerelem, de most végre újra boldog. Párja a szintén tévés berkekben mozgó Kovács Dániel, az MTVA sportriportere.

Tavaly nyáron derült ki, hogy Nyári Dia és korábbi párja szakítottak. Több mint egy évig voltak együtt az X-Faktorból ismert Tóth Marcival, de rájöttek, jobb, ha elválnak útjaik. Minden kapcsolatot megszakítottak egymással, mivel nem volt szép a szakítás, és Dia akkor azt nyilatkozta, legközelebb egy figyelmes embert szeretne maga mellé. Úgy tűnik, hosszú idő után végre sikerült rátalálnia arra a férfira, akit eddig keresett.

Nyári Diára rátalált a szerelem Fotó: Gelner Lóránd/renzo.hu

Kapcsolatukban már annyira biztos a színésznő, hogy Instagram-oldalán egy közös képet is közzétett. A jóképű fiú szintén a televíziózás világában tevékenykedik: ő Kovács Dániel, az MTVA sportriportere!

Nagy Nikoletta elárulta, hogy hiányzik egy férfi az életébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161121-nincs-senki-nagy-nikoletta-eleteben-a-volt-miss-universe-hungary-nehezen-ismerkedik.htmlNem könnyű a szépségkirálynők élete, hiszen a megválasztásuk után rengeteg teljesítendő feladat vár rájuk. A tavalyi győztes, Nagy Nikoletta szerint a magánélettel sem könnyű összeegyeztetni ezt a címet, és a vele járó teendőket. TV + Sztárok--Sütő Enikő elárulta, hogyan választják ki a Miss Universe Hungary győzteséthttp://www.life.hu/sztarok/20161121-suto-eniko-elarulta-mi-alapjan-valasztjak-ki-a-miss-universe-hungary-gyozteset.htmlVasárnap újabb egy évre választották meg a Miss Universe Hungary győztesét, a korona végül Bódizs Vera fejére került. Sütő Enikő a life.hu riporterének elárulta, a rengeteg gyönyörű nő közül hogyan választották ki azt az egyet, aki megnyerte a versenyt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huAndy Vajna is tiszteletét tette a Miss Universe Hungary-nhttp://www.life.hu/sztarok/20161120-vajna-timea-mellett-andy-vajna-is-tiszteletet-tette-a-miss-unvierse-hungary-n.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Kállay-Saunders András, szőke, fonott hajjal sokkolt, Vajna Timi azonban istennőnek öltözött.TV + Sztárok--Sebestyén Balázst megfenyegette a Class FM vezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161121-sebestyen-balazst-megfenyegette-a-class-fm-vezetoje-mcnutt.htmlSzombaton, november 19-én éjjel elhallgatott a Class FM. Sebestyén Balázsék népszerű műsorát, a Morning Show-t már pár nappal korábban elkaszálták, amikor is a rádió közleményt adott ki, és valótlanságot állított Balázsról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTitokban eljegyezték Weisz Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20161121-weisz-fanni-modellt-titokban-eljegyezte-baratja.htmlNemrég még arról írtunk, nagyon aggódik a családja Weisz Fanniért, aki teljesen szerelme bűvkörébe került és elfordult régi életétől és családjától, most azonban kiderült: a lány biztos a dolgában, kedvese ugyanis már gyűrűt is húzott az ujjára. TV + SztárokOrigoHármas párbaj lesz a villában: Mici Zsoltit hívta kihttp://www.life.hu/sztarok/20161120-valovilag-8-harmas-parbaj-lesz-a-villaban-vv-mici-valasztott.htmlHárom ember tette Micire a jelét (Soma, Vivi és Zsolti), így őt küldték párbajozni a villatársai. De akkor még nem tudták, hogy egy hármas párbaj elé néznek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.