Sebestyén Balázs kijelentette: Nem barátkozik Szabó Zsófival

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Szabó Gábor/Origo -
esküvő Szabó Zsófi Sebestyán Balázs Gyertek át!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra látható a képernyőkön Sebestyén Balázs műsora a megújult Gyertek át! című sztáros beszólogatós vetélkedő. Az első adásban Szabó Zsófi, Hajdú Péter, Lali, Kiss Ramóna, Vadon Jani és Debreczeni Zita voltak a meghívott sztárok. 

A Gyertek át! című műsor első adásában érdekes információk derültek ki Sebestyén Balázs és Szabó Zsófi kapcsolatáról. Szóba került az év celebesküvője, ami - ahogy a Life.hu is megírta -, nem múlt el pozitív és negatív kommenetek nélkül. Zsófi elmesélte, hogy bár ő szerette volna, ha kollégája, Sebestyén Balázs is a meghívottak között szerepel, mégsem invitálta meg a jeles eseményre. Az ok pedig egészen elképesztő:

Balázs kijelentette, hogy nem barátkozik Zsófival.

Sebestyén Balázs kijelentette: Nem barátkozik Szabó Zsófival Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Zsófi ekkor jutott arra az elhatározásra, hogy ebben az esetben nem is küld meghívót a műsorvezetőnek, hiszen annak esze ágában sem lenne eleget tenni a meghívásnak.

Balázs nem jött zavarba ettől a kis történettől, sőt bevallotta, hogy valóban így történt a beszélgetés, Zsófinak pedig örülnie kellene, hogy legalább őszinte volt és nem hitegette.

A lelkileg összetört Balázs még a nagy port kavart helikopterezésre is kitért. Kínos és vicces szituácikból nem volt hiány a legújabb műsorban.

Fantasztikus nő lett Geszler Dorottya lányahttp://www.life.hu/sztarok/20161121-geszler-dorottya-lanya-is-olyan-szep-akar-az-anyja.htmlKözös fotóval kápráztatta el a rajongókat anya és lánya a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Melania Trump nem kér a Fehér Házbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161121-nem-koltozik-ferjevel-melania-trump.htmlNem költözik férjével a Fehér Házba Melania Trump és 10 éves fiuk. TV + Sztárok--Megérkezett a szerelem Nyári Dia életébe: bemutatta párját!http://www.life.hu/sztarok/20161121-nyari-dia-bemutatta-szerelmet-kovacs-daniel-az-mtva-sportriportere.htmlNyári Dia hosszú ideig várt, hogy újra rátaláljon a szerelem, de most végre újra boldog. Párja a szintén tévés berkekben mozgó Kovács Dániel, az MTVA sportriportere.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázst megfenyegette a Class FM vezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20161121-sebestyen-balazst-megfenyegette-a-class-fm-vezetoje-mcnutt.htmlSzombaton, november 19-én éjjel elhallgatott a Class FM. Sebestyén Balázsék népszerű műsorát, a Morning Show-t már pár nappal korábban elkaszálták, amikor is a rádió közleményt adott ki, és valótlanságot állított Balázsról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMiss Universe Hungary: Megvan a közönségdíjashttp://www.life.hu/sztarok/20161120-miss-universe-hungary-megvan-a-kozonsegdijas-bodizs-veronika.html15 számmal Bódizs Veronika lett a közönségdíjas. TV + Sztárok--Titokban eljegyezték Weisz Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20161121-weisz-fanni-modellt-titokban-eljegyezte-baratja.htmlNemrég még arról írtunk, nagyon aggódik a családja Weisz Fanniért, aki teljesen szerelme bűvkörébe került, és elfordult régi életétől és családjától, most azonban kiderült: a lány biztos a dolgában, kedvese ugyanis már gyűrűt is húzott az ujjára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.