Csillogás és pénz? Ezek a sztárok úgy gondolták, hogy ezekkel az eszközökkel bármit megengedhetnek maguknak, még a nyilvános drogozástól sem riadtak vissza. Kokain, heroin, LSD, marihuána – nézzük, ki mivel "nyugtatta" magát. 

Lindsay Lohan

A 30 éves amerikai színész csodás karriert futhatott volna be, ha nem választja a botrányos életmódot. A gyereksztárként híressé vált Lohan évek óta küzd súlyos függőségével, melyből a mai napig nem sikerült kilábalnia. A híresség ügyeiről még a saját édesapja rántotta le a leplet 2009-ben, amikor Michael Lohan egy hanganyagban elmondta, hogy a lánya egy különleges koktéllal "erősíti" magát. Ez olyan gyógyszerekből állt, mint az Adderall, a Xanax és a Paxil. Lindsay őszintén bevallotta, hogy akkor kezdett lecsúszni, amikor Los Angelesbe költözött. A színésznő mostanában mással is címlapokra került: 2016 márciusában összeköltözött Egor Tarabasov orosz üzletemberrel, akivel összesen két hónapot sikerült együtt töltenie

Lindsay LohanForrás: AFP

Lady Gaga

Az énekesnő korábban többször is bevallotta már, hogy nem büszke rá, csak egyszerűen nem akar hazudni, ellentétben a többi popsztárral, akik szintén nem vetik meg a bűnös élvezeteket. "Befolyásoltság nélkül nem vagyok képes alkotni! Ezt nem azért mondtam, mert büszke vagyok rá, és remélem, a rajongóim sem fognak ebben utánozni. Füvezek és whiskyt is iszom dalszerzés közben."nyilatkozta a sztár, akinek több dala is bódult állapotban született. Gaga szerint ezek főleg akkor voltak, amikor magányos volt. Mára azonban állítása szerint felhagyott ezekkel a szerekkel, főleg azért, mert megérezte a drogok negatív hatásait. 

Lady GagaForrás: AFP

Eminem 

Eminem drogfüggősége a 8 mérföld című filmének forgatása közben kezdődött, amikor napi 16 órán át forgattak. Altatókat és nyugtatókat kapott, melyekre hamar rászokott. Egy idő után rettenetes mennyiségeket kezdett szedni belőlük, mely gyorsan meglátszott a sztár arcán. 2005-ben három évre szüneteltette karrierjét, ez idő alatt rehabon volt. Akkor egy interjúban elárulta, hogy túladagolás miatt kórházba került, ahol kis híján meg is halt.Ha két órával később visznek be, meghaltam volna. A szerveim elkezdtek leállni. Az orvosok is azt hitték, nem élem túl" – mondta akkor a rapper. Szerencsére azóta lemondott a drogokról, és a karrierjére koncentrál.

EminemForrás: AFP

Bruno Mars

A Grammy-díjas hawaii énekes 2010-ben tűnt fel a zenei listák élén. A fiatal sztárt azonban hamar beszippantotta a sztárság. 2010. szeptember 20-án letartóztatták, méghozzá kokainbirtoklás vádjával. Állítólag a Las Vegas-i hotelszobájában már olyan kemény drogpartik voltak, hogy végül a saját testőrei hívták ki a rendőrséget, akik egyből le is tartóztatták. Mars szerencsére akkor megúszta a börtönt, és a hírek szerint azóta nem is nyúlt semmilyen szerhez.

Bruno MarsForrás: AFP

Angelina Jolie

A színésznő élete az elmúlt hónapokban korántsem mondható nyugodtnak. Ennek oka, hogy sokévnyi "boldog" házasság után elválik férjétől, Brad Pitt-től. Angelina sok évvel ezelőtt ennél is botrányosabb életet élt: a sztár a kokain és a heroin megszállottja volt, melyről egykori dílere, Franklin Meyer nemrég nyilatkozott is. A férfi szerint a színésznő arca beesett volt, és karja tele volt tűszúrásokkal. "Végigmentem a nehezebb, sötétebb időszakon is. Nem haltam meg fiatalon, ezért szerencsés vagyok. Mindenféle drogot fogyasztottam, amit csak lehet: kokain, heroin, ecstasy, LSD" – mesélte korábban az édesanya, aki ma már nem szívesen beszél erről az időszakról. 

Angelina JolieForrás: AFP
Elviselhetetlen sztárok, akiktől mindenki falra mászik
A következő összeállításunkban olyan ismert embereket vettünk górcső alá, akik már többször is csináltak botrányt egy-egy forgatás alatt.