18 évre elítélték a Nancy-gyilkosság vádlottját

gyilkosság börtön elítélt bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bűnösnek találták a tavaly elkövetett gyilkosság vádjával meggyanúsított férfit.

Tavaly május elején gyilkolták meg H.Nancyt az Akácfa utcában. A nőt először egy hamutartóval vágta fejbe a támadója, utána kábelekkel fojtogatta, végül pedig többszöri késszúrással végzett vele. A 20 éves fiatal hamar elvérzett, nem volt esélye az életben maradásra.

Elítélték a Nancy-gyilkosság vádlottját (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Ezt követően a férfi ellopott a lánytól 150 ezer forintot, majd másnap visszarepült Kínába. A gyanúsított, Gaopeng, azóta is Kínában tartózkodik. A helyi hatóságok megfigyelés alatt tartják, így Magyarországon a megjelenése nélkül tárgyalták az ügyet, majd távollétében született meg a döntés is - tudta meg a Velvet.hu

Nancy és gyilkosa, Yao Gaopeng Forrás: police.hu

A Fővárosi Törvényszék 18 év börtönbüntetésre ítélte a kínai férfit. Az ítéletet tovább küldik a kínai hatóságoknak, mert a továbbiakról az ő feladatuk döntést hozni.

Lehet, hogy megtalálták Madeleine McCannt?http://www.life.hu/news/20161122-roma-utcain-koborlo-lanyrol-hiszik-hogy-megtalaltak-madeleine-mccannt.htmlRóma utcáin kóborol egy szőke hajú, zöld szemű lány, aki egyáltalán nem beszél olaszul, de angolul annál inkább. A fényképeit látva sokan úgy vélik, ő az évekkel ezelőtt eltűnt Madeleine McCann! News--Czene Attila, a korábbi sportért felelős államtitkár is megszólalt az úszóbotrány kapcsánhttp://www.life.hu/news/20161122-czene-attila-elarulta-kit-szeretne-az-uszoszovetseg-vezetojenek.htmlTart a vita az úszók és a szövetség között. Hosszú Katinkáék a teljes vezetőség cseréjét akarják elérni, további követelések mellett, de a szövetség szerint tévúton járnak. Czene Attila Atlanta olimpiai bajnoka, a korábbi sportért felelős államtitkár is megszólalt az ügyben, elmondta kit szeretne az úszószövetség elnökének. NewsOrigoMeghalt Jer Bulsara, Freddie Mercury édesanyjahttp://www.life.hu/news/20161121-meghalt-jer-bulsara-freddie-mercury-edesanyja-a-hirt-brian-may-osztotta-meg.html25 évvel fia, a legendás Freddie Mercury halála után a napokban hunyt el a Queen énekesének édesanyja, Jer Bulsara. NewsOrigoAz asszony bekamerázta otthonát, így jött rá, mit csinálnak a kutyáihttp://www.life.hu/news/20161121-az-asszony-bekamerazta-otthonat-igy-jott-ra-mit-csinalnak-a-kutyai-a-fia-mutatta-meg-a-neten.htmlEgy kaliforniai nő igen mérges lett, amikor fiuk bulit rendezett otthon az ő távollétében. Ezért bekamerázta a lakást, ám arra ő sem számított, ami a felvételeken látott. NewsThinkstockOrális szexre kényszerítette három éves unokahúgát a ráckevei férfihttp://www.life.hu/news/20161121-oralis-szexre-kenyszeritette-harom-eves-unokahugat-a-rackevei-ferfi-folyik-a-targyalas.htmlM. Géza bírósági tárgyalása már folyik, ahol szörnyű részletek derültek ki arról, hogy milyen szörnyűségeket tett három éves unokahúgával.News--Nyakánál kötözte kocsijához exét a férfi, úgy furikázott velehttp://www.life.hu/news/20161121-nyakanal-kotozte-kocsijahoz-exet-a-torok-ferfi-ugy-furikazott-vele-nemetorszag.htmlSzörnyű bűncselekmény sokkolta Németországot: egy férfi a nyakánál fogva kötözte kocsijának vonóhorgához exbarátnőjét, és az utcákon furikázott vele. A nő súlyos sérüléseket szenvedett, kómában fekszik. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.