Vasárnap választották meg Magyarország legszebb nőjét: Bódizs Veronika fejére került a korona. A Miss Universe győztese nem akármilyen áldozatot hozott azért, hogy ott lehessen a versenyen: szakított szerelmével, aki nem akarta, hogy induljon.

A Miss Universe Hungary győztese Bódizs Veronika lett, aki a szerelmét áldozta fel azért, hogy ott lehessen a versenyen. Párja ugyanis nem támogatta őt az indulásban, így szakítottak egymással még a megmérettetés előtt.

A versenyért szakított szerelmével a Miss Universe győztese, Bódizs VeronikaFotó: Szabó Gábor - Origo

"Komoly kapcsolat volt a miénk, másfél évig voltunk együtt. Sajnos többször veszekedtünk, szerintem az tette fel az i-re a pontot, hogy közöltem vele, indulok a Miss Universe Hungaryn. Ő ugyanis kijelentette, nem szeretne médiafelhajtást maga körül, viszont mondtam, hogy örülnék, ha megismernék a nevem. Azután nem beszéltünk többet, vége lett" - mondta a Blikknek Veronika, aki egyébként mindig is az idősebb pasikra bukott.
"Jobban szeretem, ha egy férfi idősebb nálam, az előző barátom is középkorú volt. Szerintem ez azért van, mert a fiatalok keresik magukat, véleményem szerint 35 körül kezdenek el megkomolyodni" - árulta el a győztes. Immár szingliként és a szépségverseny győzteseként azonban most nem a szerelem megtalálására koncentrál, inkább készül a Fülöp-szigeteki döntőre, és befejezi pénzügyi tanulmányait.

Ezért jelentkezett a versenyre a Miss Universe nyertese, Bódizs Veronika
A 2016-os Miss Universe Hungary királynője Bódizs Veronika lett, aki pénzügyi szakon tanul, és a többi között az a célja, hogy segítsen az árva gyerekeken. Megkérdeztük tőle, milyen érzés, hogy korona került a fejére, és mit szeretne elérni kiálynőségének ideje alatt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!