Bódi Sylvi hableányként merült szabadon a víz alá

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
Hableány sellő Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi lassan kopoltyúkat is növeszthetne, hiszen több időt tölt a tengerben, mint a szárazföldön. Legutóbbi fotózásán már igazi hableánnyá változott, úgy merült szabadon a víz alá.

Újabb csodálatos helyen tölti idejét Bódi Sylvi, természetesen kizárólag víz mellett. A modell rendre a világ legszebb tengerpartjain szörfözik. A hullámlovaglás a mindene, még az sem vette el a kedvét ettől a sporttól, hogy a nyáron komolyabb baleset érte: össze kellett varrni a mellkasát.

Bódi Sylvi hableányként merült szabadon a víz alá Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Nemcsak a víz felett szeret lovagolni a modell, a víz alatt is szívesen úszkál. Már többször mutatta meg, mennyire élvezi a tengeralatti létet, szexi sellőként ficánkol a kék tengerben. Legutóbbi fotózásán pedig szó szerint hableánnyá változott, így készült róla az a csodálatos fotó, amit Instagram-oldalán mutatott meg rajongóinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.