Teljesen megváltozott a Szívek szállodájának sztárja, Lauren Graham

Forrás: The CW -
Lauren Graham botox Szívek szállodája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nap, és újra élvezhetjük a Szívek szállodáját, ugyanis 25-én a Netflixen elérhetővé válnak a sorozat új részei. Az egykori főszereplőknek egytől egyig megjelennek az új epizódokban, de természetesen Lorelai és Rory Gilmore élete lesz a főszerepben. Az anyukát alakító színésznő, Lauren Graham valószínűleg nem számított arra, hogy ismét szerepelnie kell, mert a vonásai kissé áldozatul estek a botoxnak.

Már csak pár nap és az igazi rajongók újra belevethetik magukat a Stars Hollow nevű kisváros fordulatokkal teli életébe. Négy új epizóddal jelentkezik ugyanis a Szívek szállodája, aminek rajongói bázisa most is hatalmas, pedig évekkel ezelőtt véget ért a sorozat. Itthon az ismétléseknek köszönhetően azonban újabb és újabb követőket szereztek a fecsegő Gilmore lányok.

Teljesen átalakult a Szívek szállodája sztárja Forrás: The CW

Mégis főként Lorelai és Rory Gilmore sorsának alakulása foglalkoztatja leginkább az embereket. Már nem kell sokáig izgulni és tippelgetni, hogy vajon mi történt a szereplőkkel, azt pedig már most látjuk, hogy mennyit változtak a színészek az elmúlt évek alatt. Főként igaz ez az anyát alakító Lauren Grahamre, aki mintha talán kicsit túlzásba vitte volna a plasztikát!

Lauren Graham sokat változott Forrás: NORTHFOTO

Rengeteget változtak a Szívek szállodája szereplői!

Már nem kell sokat aludni, hogy újra belevethessük magunkat Stars Hollow mozgalmas életébe, november 25-től a rajongók számára is elérhető lesz a felélesztett sorozat. A főszereplők rengeteget változtak, mióta legutóbb láthattuk őket, nézd meg, ki mennyire hasonlít egykori önmagára. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.