Koraszülött babáknak varr ruhákat egy magyar férfi

Forrás: Thinkstock -
fotó baba koraszülött férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ferenc a Facebookon osztotta meg a munkáját, ezzel pedig több száz "rajongót" szerzett magának. A férfi koraszülött babáknak készít önkéntesként inkubátorba való pólókat. 

A Szeretlek Magyarország interjút készített a férfivel, aki önkéntesként járul hozzá ehhez a nemes feladathoz. Korábban a felesége, Móricz Emília végezte ezt a munkát, azonban hat év után újabb embereket kerestek. Így került a képbe Ferenc.

Ferenc több, mint száz inkubátor pólót készített Forrás: Thinkstock

"Megtanított rá, és nagyon megtetszett a folyamat, azóta már több, mint száz inkubátor póló került ki a kezeim alól és következő lépésként az előkék elkészítését fogom megtanulni. Ezek mellett sapkákat, takarókat, fészkeket, szíveket és sok minden mást is készítenek a lelkes önkéntesek. A bejegyzés megosztása óta már több, mint száz megkeresést kaptam (ez még folyamatosan emelkedik), illetve a bejegyzés hozzászólói közül is nagyon sokan ajánlották fel segítségüket" - mesélte a férfi.

Ha te is szívesen segítenél, akkor olvasd el a tudnivalókat a koraszulott.com oldalon, vagy a Koraszülöttruha gyűjtés Facebook-csoportban. Írásban is jelentkezhetsz Damásdi Annánál, a KORE Egyesület titkáránál (danna@koraszulott.com).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.