Lehet, hogy megtalálták Madeleine McCannt?

Forrás: Northfoto, Missing Persons of America -
eltűnés Róma Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Róma utcáin kóborol egy szőke hajú, zöld szemű lány, aki egyáltalán nem beszél olaszul, de angolul annál inkább. A fényképeit látva sokan úgy vélik, ő az évekkel ezelőtt eltűnt Madeleine McCann!

Rejtély övezi annak a tizenéves lánynak a kilétét, aki Róma utcáin kóborol. A szőke lány felkeltette a helyiek figyelmét udvariasságával, és azzal, hogy soha nem fogad el pénzt. Ráadásul az is gyanús lett, hogy a lány egyáltalán nem beszél olaszul, minden kérdésre angolul válaszol. Ezért feltételezik, hogy egy fiatalon eltűnt gyermek lehet, akinek családját szeretnék karácsony előtt megtalálni, hogy együtt ünnepelhessen velük, de nincs könnyű dolguk.

Lehet, hogy megtalálták Madeleine McCannt? Forrás: Northfoto, Missing Persons of America

Mivel semmilyen irata nincs, sem útlevele, sem személyi igazolványa, semmi, amin szerepelne a neve, ezért a hatóságok nem tudják egykönnyen azonosítani. A lány története megjelent egy olasz tévéműsorban, később az internetet is meghódította, és sokan tudni vélik, hogy ki lehet ő: a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann, aki most 13 éves lenne. A kislány eltűnése évek óta lázban tartja szinte az egész világot, már rengeteg pénzt költöttek a megtalálására, eddig mindhiába. A szőke haja, a zöld szeme és arcának formája miatt azonban sokan vélik úgy, hogy a Rómáb elveszetten, nyelvtudás nélkül kóborló lány valójában az a Madeleine McCann, akit hosszú ideje kétségbeesetten keresnek a szülei – írja a Daily Mail.

Katie Hopkins: "Madeleine McCann szülei a felelősek kislányuk eltűnéséért"

Katie Hopkins újságírónő rengeteg feszültséget szított már különböző témákban. Most a 2007-ben eltűnt skót kislány, Madeleine McCann ügyében szólalt fel. Szerinte a szüleinek el kellene őt engedniük. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Czene Attila, a korábbi sportért felelős államtitkár is megszólalt az úszóbotrány kapcsánhttp://www.life.hu/news/20161122-czene-attila-elarulta-kit-szeretne-az-uszoszovetseg-vezetojenek.htmlTart a vita az úszók és a szövetség között. Hosszú Katinkáék a teljes vezetőség cseréjét akarják elérni, további követelések mellett, de a szövetség szerint tévúton járnak. Czene Attila Atlanta olimpiai bajnoka, a korábbi sportért felelős államtitkár is megszólalt az ügyben, elmondta kit szeretne az úszószövetség elnökének. NewsOrigoMeghalt Jer Bulsara, Freddie Mercury édesanyjahttp://www.life.hu/news/20161121-meghalt-jer-bulsara-freddie-mercury-edesanyja-a-hirt-brian-may-osztotta-meg.html25 évvel fia, a legendás Freddie Mercury halála után a napokban hunyt el a Queen énekesének édesanyja, Jer Bulsara. NewsOrigoOrális szexre kényszerítette három éves unokahúgát a ráckevei férfihttp://www.life.hu/news/20161121-oralis-szexre-kenyszeritette-harom-eves-unokahugat-a-rackevei-ferfi-folyik-a-targyalas.htmlM. Géza bírósági tárgyalása már folyik, ahol szörnyű részletek derültek ki arról, hogy milyen szörnyűségeket tett három éves unokahúgával.News--Nyakánál kötözte kocsijához exét a férfi, úgy furikázott velehttp://www.life.hu/news/20161121-nyakanal-kotozte-kocsijahoz-exet-a-torok-ferfi-ugy-furikazott-vele-nemetorszag.htmlSzörnyű bűncselekmény sokkolta Németországot: egy férfi a nyakánál fogva kötöze kocsijának vonóhorgához exbarátnőjét, és utcákon keresztül furikázott vele. A nő súlyos sérüléseket szenvedett, kómában fekszik. NewsOrigoEvolúciós maradványt hordunk a testünkönhttp://www.life.hu/news/20161121-bebizonyosodott-hogy-nehanyan-a-mai-napig-hordozzuk-az-evolucio-maradvanyait.htmlKevesen vannak, akik így születnek, de ez nem egy szimpla véletlen műve. News--Rémisztő: Megszállta egy démon a nő testéthttp://www.life.hu/news/20161121-a-mexikoi-not-varatlanul-szallta-meg-egy-demon.htmlElképesztő videó készült arról, ahogy megszállja, majd elhagyja egy nő testét egy démon. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.