Catherine Zeta-Jones Michael Douglas sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házassági problémák ide vagy oda, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones kiruccantak egy kicsit, méghozzá Mexikóba, ahol fotók is készültek a hollywoodi sztárpárról. 

Mexikóban lazulgat a 47 éves Catherine Zeta-Jones és férje, a 72 éves Michael Douglas. A két színész jópár családi és párkapcsolati drámát tudhat maga mögött, most azonban mégis együtt élvezték a Mexikói napsütést. A róluk készült friss képeket itt nézheted meg.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones Forrás: Jeffrey Mayer / AAPimages / DPA / AFP

Catherine lassan 50 éves, de a bikinialakja egyszerűen fantasztikus. A színésznő karcsú, a bőre gyönyörű - alig hisszük el, hogy ennyi idős. A képek tanúsága szerint a gyerekek nem tartottak a házaspárral, akik valószínűleg kettesben töltik a szabad idejüket.

Van is mit kipihenniük: Catherine mániás depresszóval küzdött az utóbbi években, férje pedig a rákot győzte le - a színész 5 éve tünetmentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.