Nagymama lesz a dögös magyar playmate, Beke Yvett

nagymama Beke Yvett sztárok playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beke Yvett nagyon boldog: ha minden jól megy, lánya szenteste ad életet első gyermekének. 

Beke Yvett befejezi a pályát, jövőre már nem szórakoztat pasikat a fellépéseivel. Jó oka volt rá, hogy így döntött - hamarosan nagymama lesz. "A lányom, Viki, babát vár. A kisfiú, akinek László és Imre lesz a két keresztneve, a tervek szerint szenteste, december 24-én jön majd a világra.

Nagymama lesz a dögös magyar playmate, Beke Yvett Forrás: Facebook/Beke Ivett Yvette

Yvett nagyon várja az unokát, különösen azért, mert mostanában volt elég nehézség az életében. "Akik ismernek engem, tudják, hogy imádom Olaszországot az autómárkáival, a gasztronómiájával és úgy mindennel együtt. Nagyon szerettem volna Debrecenben egy kávézót is nyitni. Spanyolországból hozattuk a csempéket, a falak stílszerűen fekete-piros színben pompáztak" - mesélte a nő, akinek volt egy üzlettársa is. A férfi adta a tőkét, közel húszmilliót fektetett be azért, hogy a forgalom fele őt illesse. Yvett alig várta a nyitást, ám ekkor a férfi azt mondta Yvettnek, akkor nyithat ki, ha elhagyja a férfiért a férjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.