Nem ünnepli együtt a hálaadást Meghan Markle és Harry herceg

Forrás: AFP -
Karib-térség Meghan Markle sztárok Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai Meghan Markle számára bizony nagyon fontos ünnep a hálaadás, Harry herceg azonban nem lesz a lánnyal az első ilyen alkalommal. 

Az amerikai színésznő, Meghan Markle és Harry herceg külön lesznek hálaadáskor - ennek a legfőbb oka az, hogy Harry épp körúton jár a Karib-térségben. A színésznő a közösségi oldalán mutatott egy képet arról, hogy tavaly milyen finomságot készített, és leírta, idén is van ám rajta nyomás, hogy jól sikerüljön a vacsora.

Meghan Markle Forrás: Instagram/meghanmarkle

Miközben a Suits sorozat szépsége a pulykával bajlódik, addig hercegének egy jóval kellemesebb elfoglaltság jutott:

hivatalos körúton van a mesés Karib-térségben, ahol nemcsak a szebbnél szebb szigeteket járja be, de ha minden igaz, a dögös Rihannával is összehozák majd.

Nemrég a pár együtt volt Londonban, így kíváncsian várjuk, vajon Harry hazatérte után mikor fut majd össze a gerlepár, akik egyébként többezer kilóméterre élnek egymástól...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.