A szivacstól retteg Jennifer Lawrence színésznő

Forrás: AFP/Patrick Kovarik -
Jennifer Lawrence Kurt Vonnegut sztárok szivacs rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a pókoktól vagy az extrém dolgoktól retteg Jennifer Lawrence: nemrég a színésznő elárulta, mitől fél különösen a legrosszabb rémálmaiban. 

Jennifer Lawrence nemrég elmondta, egy Kurt Vonnegut kötetben szereplő történet miatt retteg. A könyvben, amit olvasott,

az embereknek tablettákat kellett szedniük, amik miatt az intim részeik nedves szivaccsá változtak, ezért nem tudtak szaporodni.

Jennifer Lawrence a szivacsoktól retteg Forrás: AFP/Patrick Kovarik

A színésznő mindenképpen szeretne gyermeket, ám attól kifejezetten retteg, hogy a Zika-vírus majd valóra váltja a könyvben olvasott rémségeket.

A világsztár magánélete egyébként egyre jobban alakul: pár hete a világhírű rendezővel, Darren Aronofskyval alkotnak egy párt, aki ugyan 21 évvel idősebb Jennifernél, de a jelek szerint nagyon jól megértik egymást.

Nem ünnepli együtt a hálaadást Meghan Markle és Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20161123-nem-unnepli-egyutt-a-halaadast-meghan-markle-es-harry-herceg-aki-epp-a-karib-tersegben-van.htmlAz amerikai Meghan Markle számára bizony nagyon fontos ünnep a hálaadás, Harry herceg azonban nem lesz a lánnyal az első ilyen alkalommal. TV + Sztárok--Balázs kőkeményen beszólt a Class FM tulajdonosánakhttp://www.life.hu/sztarok/20161116-sebestyen-balazs-kokemenyen-beszolt-a-class-fm-tulajdonosanak.htmlSebestyén Balázs nem hagyta szó nélkül Michael McNutt szerdai üzenetét, miszerint a továbbiakban is várják a mikrofon mögé a Morning Show készítőit. TV + SztárokOrigoSzinte az összes Spice Girls-lánnyal lefeküdt Robbie Williamshttp://www.life.hu/sztarok/20161121-szinte-az-osszes-spice-girls-lannyal-lefekudt-robbie-williams-mel-b-azonban-nincs-koztuk.htmlNemrég arról szóltak a hírek, hogy annak idején Robbie Williams bizony az összes fűszeres lánnyal kavart, most azonban kiderült, ez mégsem teljesen igaz. TV + Sztárok--Magyar hírességek, akik 40 éves koruk után vállaltak gyermeket http://www.life.hu/sztarok/20161122-edesanyak-akik-negyven-eves-koruk-utan-szultek-liptai-claudia-es-jakupcsek-gabriella.htmlEgy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban. Vannak, akik fiatalon, mások kicsit később vállalják, hogy bővüljön a család. A magyar sztárvilágban több olyan édesanya is van, aki a negyedik X után hozta világra a gyermekét. TV + Sztárok--Istenes Bence a WC-n ülve üzent rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-istenes-bence-barmit-megtesz-a-comet-gyozelemert.htmlIstenes Bence forradalmasított a belsőséges kapcsolat fogalmát híresség és rajongók között.TV + SztárokMexikóban nyaral Catherine Zeta -Jones és Michael Douglas - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161123-mexikoban-nyaral-catherine-zeta-jones-es-michael-douglas.htmlHázassági problémák ide vagy oda, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones kiruccantak egy kicsit, méghozzá Mexikóba, ahol fotók is készültek a hollywoodi sztárpárról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.