Nem szeret egyedül lenni Hajdú Péter, ezért nem is hagy sok szabadidőt magának. Minden napja be van táblázva mióta egyedülálló, ráadásul a nők is megkezdték visszaverhetetlen ostromukat, de hiába. A műsorvezető nem reagál a megkeresésekre, mert még nincs olyan állapotban.

Hajdú Péter élete nagyban megváltozott, mióta külön élnek Sarka Katával. Amellett, hogy a házassága válságba került, még a korábbi munkaadójától is el kellett búcsúznia. A sztár azonban arra koncentrált, hogy kihozza a helyzetből a legjobbat. Szinte rögtön talált egy másik tévécsatornát, ahol már egy jó ideje jelentkezik vasárnaponként műsorával, valamint súlyfeleslegétől is sikerült megszabadulnia.

Hajdú Pétert még mindig gyötri a magányForrás: Facebook/Hajdú Péter

A sztár minden nap szigorú menetrendet követ, szereti, ha mindig van dolga. Természetesen a sport sem hiányozhat az életéből, hiszen ez az időtöltés tudja igazán kikapcsolni, és elterelni a gondolatait. Azért is van tele minden nap a naptára, mert még mindig nem tudja elviselni a magányt, arra viszont nem áll készen, hogy új kapcsolatot kezdjen, pedig rengeteg hölgy ostromolja őt. "Olyan leveleket, üzeneteket küldenek, amelyekben konkrét szexuális ajánlatok vannak, sok lány szó szerint felajánlkozik nekem. Persze vannak, akik diszkrétebbek, csak találkozni szeretnének velem" - mesélte Hajdú Péter a hot! Magazinnak. Hozzátette, megvan a véleménye a felajánlkozó nőkről. "Lehet, hogy ismert embertől akarnak teherbe esni, vagy az a mániájuk, hogy híres emberrel szexeljenek és utána azzal dicsekedjenek. Nagyfokú bunkóságnak tartom, soha sem élnék vele. A találkozásokra sem reagálok, mert jelenleg nem vagyok olyan lelkiállapotban" - vallotta be a műsorvezető.