Hosszú Katinkának híresen rossz a viszonya az úszószövetséggel, de korántsem ez idegesíti fel a legjobban. Az azonban könnyen kihozza a sodrából, ha szétszedik a házasságát, de ennek a kezelésére is megtalálta már a legjobb módszert.

Az úszóbotrány már több mint egy hete tart, záporoznak minden oldalról a közlemények. Hosszú Katinka először lemondásra szólította fel Gyárfás Tamást, majd több úszótársával együtt 7 pontban foglalták össze követeléseiket, ami a többi között tartalmazta az egész vezetőség cseréjét. Ilyen eseménydús hét után készített interjút D. Tóth Kriszta Hosszú Katinkával, aki az úszószövetséggel kapcsolatos vitáról már nem is akart többet elmondani, mert úgy érezte, mindent elmondtak, amit szerettek volna.

Hosszú Katinka: "Ha engem feldühítenek, azt én felhasználom a medencében"Forrás: Facebook

A férjéről azonban szívesen beszélt Hosszú Katinka, mert őt és a kapcsolatukat is sok támadás érte, főként az olimpia alatt. Az úszónő elmondta, hogy Shane a világ legjobb edzője, és ha nem lenne, ő nem is úszna. Azonban a stabil lábakon álló házasságuk ellenére őt mindig felbőszítik a szerelmük elleni ostromok."Jöttek ki olyan cikkek, amik nem voltak pozitívak a mi kapcsolatunkkal kapcsolatban, és azon nagyon felhúztam magam. Viszont jókor jött. Ha engem feldühítenek, azt én felhasználom a medencében, és tulajdonképpen lemostam a vállamról azt a koszt, ami rátettek" – árulta el Hosszú Katinka. Hozzátette, nem egyszerű kezelni ezt, hiszen az emberek nem ismerik Shane-t, de fenntartásokkal állnak hozzá, mivel külföldi. "Szerintem mindenkinek jobban fáj, ha egy szerettét bántják" – mondta az úszónő.