Istenes Bence a WC-n ülve üzent rajongóinak

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Comet díjátadó győzelem Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence forradalmasította a belsőséges kapcsolat fogalmát rajongóival szemben. Már a toaletről is nekik üzen.

Nemsokára véget ér a Comet szavazás, melynek jelöltjei között Istenes Bence is szerepel. Úgy látszik, a műsorvezető semmiképpen sem szeretne lemaradni a díjról, ennek érdekében pedig a végletekig is képes elmenni.

Istenes Bence is indult a Comet szavazáson. Fotó: Polyák Attila - Origo

Az utolsó hajrában szeretné Bence is biztosítani a győzelmét, így közösségi oldalán különös módon buzdítja a követőit, hogy szavazzanak rá.

"Ha nem toj***k a fejemre, akkor ma utoljára szavazzatok rám." - így fohászkodik rajongóihoz a fiatal édesapa. Természetesen a szemfülesek számára hamar kiderül, hogy ez csak egy hatásvadász vicc, mindenesetre azt kijelenthetjük, hogy ilyet korábban még senki nem csinált.

Magyar hírességek, akik 40 éves koruk után vállaltak gyermeket http://www.life.hu/sztarok/20161122-edesanyak-akik-negyven-eves-koruk-utan-szultek-liptai-claudia-es-jakupcsek-gabriella.htmlEgy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban. Vannak, akik fiatalon, mások kicsit később vállalják, hogy bővüljön a család. A magyar sztárvilágban több olyan édesanya is van, aki a negyedik X után hozta világra a gyermekét. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella sokat tűrt a kapcsolataiban http://www.life.hu/sztarok/20161124-jakupcsek-gabriella-elfogado-tipus-a-parkapcsolatban.htmlA műsorvezető elárulta, hogy szerinte mitől lesz jól működő egy házasság. TV + Sztárok--Újra együtt van 22 évvel fiatalabb exével, Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/sztarok/20161124-zalatnay-egykori-ferje-elobukkant-es-az-enekesnovel-akar-elni.html12 év után újra dúl a szerelem az énekesnő és volt férje, Márton Csaba között. TV + Sztárok--VV Zsolti Dávidot hívta ki harmadik párbajozókénthttp://www.life.hu/sztarok/20161124-vv-zsolti-davidot-hivta-ki-a-hetvegi-parbajra.htmlHatalmas változások vannak a ValóVilág powered by Big Brother című műsorában: ezúttal nem ketten, hanem hárman párbajoznak a hétvégén. Mici, Dávid és Zsolti küzd meg egymással. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea kocsija totálkárosra törthttp://www.life.hu/sztarok/20161124-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-kocsija-totalkarosra-tort-a-kedd-delutani-balesetben.htmlVárkonyi Andrea az Árpád híd budai hídfőjénél ütközött kedden kora este. Az autó totálkáros lett, de a műsorvezető apróbb sérülésekkel megúszta. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSebestyén Balázs énektudásával büntette az emberekethttp://www.life.hu/sztarok/20161123-sebestyen-balazs-enektudasat-mutatta-meg-a-gyertek-at-cimu-musorban.htmlA műsorvezető szórakoztató show-ja újraindult, a Gyertek át! ismét a humorra és a vicces feladatokra épít. Balázs azonban ezúttal nemcsak csípős vicceivel okozott néhány kellemetlen pillanatot vendégeinek, hanem énekhangjával is. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.