Megvédte drogbirtoklásért letartóztatott fiát Madonna

közlemény birtoklás drog fiú Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán tartóztatták le Madonna fiát drogbirtoklásért. A szomszédok bejelentései alapján vitték be a 16 éves fiút, akit óvadék ellenében engedtek ki. A popkirálynő közleményt adott ki a drogbotrányról.

Szerdán vitték be Madonna 16 éves fiát. Drogbirtoklásért és drogfogyasztásért tartóztatták le Roccót, aki mindig problémás gyermek volt. Anyjával sem ápoltak különösen jó viszonyt, az utóbbi időben azonban próbálták rendezni a kapcsolatukat, de úgy tűnik a popkirálynő fia nem tudott megbékülni a helyzettel. A napokban ugyanis a szomszédoktól érkezett bejelentés alapján letartóztatták.

Megvédte drogbirtoklásért letartóztatott fiát Madonna Forrás: NORTHFOTO/SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/Supplied By Xposurephotos.Com

Madonna azonban máris kiadott egy közleményt. "Nagyon szeretem a fiamat" - kezdte a sztár, majd hozzátette, ez egy családi ügy, ami csak rájuk tartozik.

Mindent megteszek, amit csak tudok, hogy megadjam a fiamnak a megfelelő támogatást.

Mindenkit megkérek arra, hogy tartsa tiszteletben most a magánéletünket" - idézi a sztár közleményét a Yahoo News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.