Madonna mindent megtesz fiáért, akinél marihuánát találtak

marihuána sztárok Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna 16 éves fiánál marihuánát találtak, ám a világsztár mindent megtesz gyermekéért. 
Madonna Forrás: Instagram.com/madonna

A világsztár és volt férje, Guy Richie rendező felügyeleti jogokért több hónapig pereskedtek, a fiú egy ideje édesapjával él Londonban. Roccót a házuk közelében tartóztatták le szeptemberben kismennyiségű kannabisz birtoklásáért.

A Scotland Yard pedig megerősítette, hogy átkutatták Roccót, akinél tiltott anygaot találtak. Madonna fiának emitta pedig részt kell vennie egy olyan programban, ami a bűnismétlést hivatott megelőzni - írja a People Magazin.

Magyar hírességek, akik 40 éves koruk után vállaltak gyermeket http://www.life.hu/sztarok/20161122-edesanyak-akik-negyven-eves-koruk-utan-szultek-liptai-claudia-es-jakupcsek-gabriella.htmlEgy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban. Vannak, akik fiatalon, mások kicsit később vállalják, hogy bővüljön a család. A magyar sztárvilágban több olyan édesanya is van, aki a negyedik X után hozta világra a gyermekét. TV + Sztárok--Hosszú Katinka: „Ha engem feldühítenek, azt én felhasználom a medencében”http://www.life.hu/sztarok/20161124-hosszu-katinkat-bantja-kapcsolatuk-tamadasa-de-a-duhet-felhasznalja-a-medenceben.htmlHosszú Katinkának híresen rossz a viszonya az úszószövetséggel, de korántsem ez idegesíti fel a legjobban. Az azonban könnyen kihozza a sodrából, ha szétszedik a házasságát, de ennek a kezelésére is megtalálta már a legjobb módszert. TV + SztárokOrigoVV Zsolti Dávidot hívta ki harmadik párbajozókénthttp://www.life.hu/sztarok/20161124-vv-zsolti-davidot-hivta-ki-a-hetvegi-parbajra.htmlHatalmas változások vannak a ValóVilág powered by Big Brother című műsorában: ezúttal nem ketten, hanem hárman párbajoznak a hétvégén. Mici, Dávid és Zsolti küzd meg egymással. TV + Sztárok--Itt folytatnák Sebestyén Balázsékhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-a-radio1en-folytatnak-sebestyen-balazsek-a-morning-showval.htmlAhogy arról tegnap hírt adtunk, videoüzenetben jelentkezett be a Facebookon Sebestyén Balázs, szavaiból arra lehetett következtetni, pontosan tudják, hol folytatják tovább rádiós munkájukat. TV + SztárokOrigoSzépségek, akik idén lettek menyasszonyok http://www.life.hu/sztarok/20161121-magyar-sztarok-akiknek-iden-kertek-meg-a-kezet-eljegyzes-debreczeni-zita-es-weisz-fanni.htmlMinden nő legnagyobb álma, hogy egyszer élete szerelme feltegye neki azt a bizonyos kérdést. Sokan évekig várnak a dologgal, mások viszont pár hónap után sort kerítenek az eljegyzésre. Ebben az évben több sztár ujjára is gyűrű került. Nézzük, kik voltak az idei szerencsések. TV + Sztárok--VV Zsolti Dávidot hívta ki harmadik párbajozókénthttp://www.life.hu/sztarok/20161124-vv-zsolti-davidot-hivta-ki-a-hetvegi-parbajra.htmlHatalmas változások vannak a ValóVilág powered by Big Brother című műsorában: ezúttal nem ketten, hanem hárman párbajoznak a hétvégén. Mici, Dávid és Zsolti küzd meg egymással. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.