Rettegve néz tükörbe Sebestyén Balázs

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
öregedés hiúság Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 40 éves lesz a híres műsorvezető, nem csoda, hogy elkezdett foglalkozni a külsejével.

Sebestyén Balázs egyre több fórumon hozza szóba a külsejét, illetve a korát. Többször is hallhattuk őt arról beszélni, hogy szeretné konzerválni a jelenlegi külsejét, és erre különféle módszerei is vannak.

A Morning Showban például nem olyan régen egy arcjóga technikát vesézgettek műsorvezető társaival, mellyel megakadályozhatják a mimikai ráncok és a szarkalábak kialakulását. A Kasza Taxiban is sok mindenről szó esett, nem csak a növényei iránt tapasztalt érzelmeiről.

Sebestyén Balázs ad interjút Bella Briginek 2015 szeptember 7-én Fotó: Szabó Gábor - Origo

Bevallotta Kasza Tibinek, is hogy a 4X küszöbén már igenis hiú lett, jobban érdekli a megjelenése, mint amikor még fiatal volt. „Rohadtul őszülök!" – így kommentelte az egyre sűrűsödő ősz hajszálait Balázs.

A Tibivel való közös autókázás során azt is megtudhattuk, hogy Balázs reggelente jéghideg vízzel frissíti fel az arcát, mert abban reménykedik, hogy a hűsítő arcmosás lassítja a bőr öregedését.

Kasza Taxi, Sebestyén Balázs. Kasza Tibi Forrás: Kasza Tibi / Facebook

A műsorvezetőt az elmúlás más szegmensei is foglalkoztatják. Fontosnak tartja, hogy haláláig mindenre megtanítsa a gyermekeit, átadja nekik amit tud az életről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.