ruhaköltemény Horányi Juli Comet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horányi Juli, az X-Faktor ötödik évadának második helyezettje igazán különleges ruhakölteményt választott.

Tóth Gabi különleges ruhában és hajkoronával érkezett a gálára, de a két műsorvezető, Iszak Eszti és Istenes Bence is nagyon jól fest. Kiss Ramóna haja rózsaszín, Caramel pedig a párjával, Szilvivel jelent meg, aki csak úgy ragyog fekete csipkecsodájában.

A legextrémebb ruha azonban egyértelműen a fiatal énekesnőé:

Horányi Juli Forrás: Polyák Attila/Origo
COMET: Caramel neje bugyivillantós csipkecsodában tündökölhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-comet-2016-caramel-enekes-neje-szilvi-igy-tundokol-a-galan.htmlNem semmi ruhakölteményre esett az énekes feleségének, Szilvinek a választása.TV + Sztárok--COMET: Kőhalmi Zoltán furcsa, rózsaszín kabátban érkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20161125-comet-2016-kohalmi-zoltan-humorista-furcsa-rozsaszin-kabatban-ererkezett.htmlKőhalmi Zoltán, Karinthy-gyűrűs magyar humorista kedvesével gálázik. És egy furi, rózsaszín, szőrös kabátot visel... TV + Sztárok--COMET: Így fest a két műsorvezető, Iszak Eszti és Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20161125-comet-2016-iszak-eszti-es-istenes-bence-a-ket-musorvezeto-igy-neztek-ki.htmlKorábban mentek a találgatások, hogy miként jelennek majd meg Bencéék. Most lehullt a lepel. TV + Sztárok--Dobó Kata pikáns ajánlatott tett a Válótársak következő adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-dobo-kata-szemrebbenes-nelkul-felajanlotta-a-termeszetben-valo-fizetest.htmlDobó Kata nem szívbajos, neki lehet természetben is fizetni. TV + SztárokOrigoKökény Attilát meglopták – ezért ment tönkre a vállalkozásahttp://www.life.hu/sztarok/20161125-kokeny-attila-sok-mindenbe-belevagott-de-csak-a-zenelesben-sikeres.htmlTöbb területen is próbált elhelyezkedni, de a zenélésen kívül semmiben nem járt szerencsével. TV + Sztárok--Nyári Dia megtalálta a szerelmet és el is ismerte kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20161125-nyari-dia-a-baratok-kozt-sztarja-beismert-hogy-kapcsolatban-el.htmlNyári Dia egy ideje már boldog párkapcsolatban él, amit nemrég Instagram-oldalán is felvállalt rajongói előtt. A Barátok közt sztárja egy sportriporter oldalán találta meg a boldogságot! TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.