Fiala János újságíró megjelent könyvében kivételesen nem másokról ír, nem másokat faggat, hanem a saját életét teszi górcső alá. Elárulta, végigkísérte az életét, hogy mindig szeretett volna megfelelni édesanyjának, akinek a hamvait jelenleg is otthonában, egy beépített szekrényben tárolja.

Fiala János kivételesen nem másokról ír megjelent könyvében, hanem saját magáról. Elárulta, hogy egész életét végigkísérte a bizonyítási vágy, és az hogy mindenáron meg szeretett volna felelni édesanyja elvárásainak, bár sokszor nem sikerült. "Rendkívül nyomasztó volt, hogy sosem voltam számára elég erős, jó illatú, vagy hogy gyakran leszidott olyan dolgokért, amikért mások dicséretet kaptak" - árulta el Fiala János, akinek a szülei sajnos már nem élnek.

Fiala JánosForrás: Szabó Balázs/Origo

A földi maradványaiknak különleges helyet talált Fiala János. Nem szórta szét őket, és nem is a temetőben helyezte el, hanem saját otthonában, egy beépített szekrényben tartja. "Valóban otthon, a beépített szekrényünkben vannak a szüleim urnái. Jelenleg a lányom ruháit is ott tároljuk. Így néha ide-oda pakoljuk őket, ugyanakkor valószínűleg így sokkal többet gondolok rájuk, mintha a Dunába szórtam volna a hamvaikat. Tudom, hogy ez nem a legmegfelelőbb megoldás, de jelen pillanatban nem tudnám megmondani, hol lenne számukra a legmegfelelőbb nyughely" - mondta a Borsnak Fiala, aki a saját halálán is elgondolkozott már, de csak abban biztos, hogy nem szeretne majd a lányára plusz terheket róni.