Vádat emeltek az apját megvakító nógrádi férfi ellen

Forrás: Thinkstock -
Nógrád megye Vakság fiú testi sértés apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfajult egy családi vita. A fiú és édesanyja közösen bántalmazták az édesapát, ellenük a Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség emelt vádat, mivel a férfi fél szemére megvakult.

Hiába váltak el 2009-ben, a férfi és volt felesége között állandóak voltak a veszekedések. A szétválás után a nő és 35 éves fia a családi házban lakott, míg a sértett a ház mögötti ingatlanban. Később felköltözött ugyan Budapestre, de gyakran tért haza a Nórád megyei házába, és ilyenkor rendszeresek voltak a szóváltások egykori feleségével és fiával.

Vádat emeltek a férfi ellen, aki ököllel húzott be az apjának - az idős ember bal szemére megvakult Forrás: Thinkstock

2015. november 7-én a házuk előtt ismét vitatkozni kezdtek, az asszony kétszer megütötte a férfit, fia pedig nagy erővel, ököllel behúzott neki egyet. A férfi az ütéstől olyan súlyos szemsérülést szenvedett, hogy a bal szemére megvakult. A főügyész hozzátette: a fiú ellen maradandó fogyatékosságot eredményező sérülés okozása miatt felfüggesztett szabadságvesztés, a garázdasággal vádolt nővel szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta vádiratában az ügyészség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.