Istenes Bence Comet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örült volna Istenes Bence, ha ha ő nyeri a kategóriát, amiben jelölték, és vágya teljesült is! Nagyon menőnek érzi, hogy már sikeres műsorvezetőként térhetett vissza a Viva berkeibe, oda, ahonnan indult. Bence a Life.hu riporterének nyilatkozott.

Természetesen a Hol a gyerek? kérdés is előkerült. Bence elmondta, hogy a kicsi nagyon jófej, nagyon cuki, Adél pedig nagyon jó anyuka.

A COMET-gálán tíz kategóriában hirdettek győztest: Íme ők!http://www.life.hu/sztarok/20161125-a-2016-os-comet-galan-nyolc-kategoriaban-hirdettek-gyoztest-ok-azok.htmlMa este tíz kategóriában hirdettek nyertest a Millenárisban. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHatalmas baki a COMET gálán: Istenes Bence hibázotthttp://www.life.hu/sztarok/20161125-istenes-bence-musorvezeto-hibazott-hatalmas-baki-a-comet-galan.htmlIstenes Bence apró tévedése okozott kellemetlen perceket a COMET-gálán. TV + Sztárok--Így szexiznek a COMETen a dögös, magyar celebcsajokhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-lola-iszak-eszti-weisz-fanni-igy-szexiznek-a-cometen-a-dogos-magyar-celebcsajok.htmlJelenleg is a Millenáris parkban bulizik a hazai celebvilág krémje. TV + Sztárok--COMET: Caramel neje bugyivillantós csipkecsodában tündökölhttp://www.life.hu/sztarok/20161125-comet-2016-caramel-enekes-neje-szilvi-igy-tundokol-a-galan.htmlNem semmi ruhakölteményre esett az énekes feleségének, Szilvinek a választása.TV + Sztárok--COMET: Horányi Julié a legextrémebb szett a gálán: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161125-comet-2016-horanyi-juli-enekesno-a-legextremebb-szett-a-galan.htmlHorányi Juli, az X-Faktor ötödik évadának második helyezettje igazán különleges ruhakölteményt választott.TV + Sztárok--COMET: Kőhalmi Zoltán furcsa, rózsaszín kabátban érkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20161125-comet-2016-kohalmi-zoltan-humorista-furcsa-rozsaszin-kabatban-ererkezett.htmlKőhalmi Zoltán, Karinthy-gyűrűs magyar humorista egy furi, rózsaszín, szőrös kabátot viselt. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.