Nem előnyére változott Chris Noth, a Szex és New York Mr. Bigje

Mr. Big Chris Noth Szex és New York Carrie Bradshaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York sármos, férfias főhőse elég érdekesen néz ki mostanában. Nem vagyunk biztosak benne, hogy így is bejött volt Carrie Bradshaw-nak. 

Az írországi Ray Darcy Show-ban mutatta meg új külsejét pár nappal ezelőtt a Szex és New York sármőrje, Chris North. A színész eddig abszolút az érett, sármos férfi megtestesítője volt, a sorozatban nemcsak a főhős, a Sarah Jessica Parker által megformált Carrie Bradshaw rajongott érte, de a női nézők milliói is imádták. A legújabb, róla készült képek azonban nem sikerültek túl jól - itt megnézheted a fotókat.

Chris Noth november 7-én Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo

A sztár igencsak megőszült, ráadásul bajuszt is növesztett, és bár 62 éves, de ezzel az új fizimiskával már egy cseppet sem tűnik fiatalabbnak a koránál.

A világsztár néhány hónapja még Budpest utcáin sétálgatott, sőt mi több, könyvet olvasgatott: az egyik kávéző teraszán kapták lencsevégre. A róla készült képet itt mi is megmutattuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.