Éjjel nappal Budapest Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az Éjjel-Nappal Budapest Marcija már nincs képernyőn, rajongói még mindig kíváncsiak rá. A fodrászként dolgozó egykori sztár ezúttal meghökkentette követőit: eljegyezte kedvesét, aki nem más mint Zámbó Krisztián egykori szerelme.

Dúl a szerelem ÉNB Marci és szerelme, Jennifer között, aki történetesen Zámbó Krisztián egykori párja.

A sorozatbéli Marcit megformáló Kolozsváry Zsolt néhány hónapja ismerte meg a 23 éves szőke lányt, aki már követte is kedvesét Pécsre, ugyanis a fodrászként dolgozó Zsolt távozott Budapestről és visszaköltözött szülővárosába.

"Közös albérletet vettek ki a városban, Marci pedig elhelyezkedett a szakmájában, fodrászként dolgozik. Jenniferrel nagyon mély, lángoló a szerelmük, amit néhány nappal ezelőtt egy eljegyzéssel pecsételtek meg. A lány azonnal igent mondott, azóta közös tetoválást is csináltattak: a lány nyakára varratott lakatot, a Zsolt szeme alá tetovált kulcs nyitja"mondta a Borsnak az informátor.

A képet "Marci" az Instagram oldalára is feltette, ahol a közös eljegyzésüket szimbolizáló tetoválás is jól látszik.

köszönjük szépen @jakab_viktor nak a munkáját

zsolt.kolozsváry P.B.S (@zsolt.kolozsvary) által közzétett fénykép,

Marci kedvese egy igazi bombázó, nézd meg, mennyire illenek össze:

☯❤️ #tattoo#tattooinstragam

zsolt.kolozsváry P.B.S (@zsolt.kolozsvary) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.