Sokan aggódtak Ganxsta Zolee állapotáért miután a barátnője otthagyta. A rapper Facebook-oldalán kétségbeejtő kiírások jelentek meg, amivel halálra ijesztette a rajongóit és a barátait is. A zenész bevallotta, hogy sokszor járt a határon...

Nagyon ráijesztett rajongóira Ganxsta Zolee néhány hónappal ezelőtt. Szerelme szakított vele, a rapper pedig nem tudta feldolgozni a veszteséget. Kétségbeejtő üzeneteket írt ki Facebook-oldalára, amivel szó szerint mindenkit halálra rémisztett. A zenész úgy érezte, hogy nincs tovább és nincs értelme már az életének, erről a nehéz időszakról nyilatkozott őszintén a LakásTalkshow-ban. Zolee most úgy gondolja, van esély az újrakezdésre.

Ganxsta Zolee kikészült: “Azon gondolkoztam, érdemes-e folytatni”Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„Életem szerelme lelépett. Akkor volt 2-3 olyan hetem, amikor se a zenekar és még a lányom sem adott plusz energiát. Tényleg a mezsgyén jártam, azon gondolkoztam, érdemes-e folytatni ezt az egészet. Nem öngyilkosságra gondolok, hanem amikor elengedsz mindent és nem érdekel semmi. De aztán megjött az eszem. Úgy "eltaláltak", ahogy eddigi életemben még nem. Ettől még persze ugyanaz a keménytökű gyerek vagyok, mint korábban. Csak nem rejtem véka alá a fájdalmat és nem játszom a kemény gyereket. Egy barátom azt mondta, hogy "50 évesen lettél tinédzser, édesapám" és hogy vissza kell szerezni ezt a lányt" - emelte ki Zolee.

Ganxsta Zolee válságos állapotba került a szakítás utánForrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

A zenész szerint teljesen érthető a nála 24 évvel fiatalabb lány döntése, úgy gondolja, hogy csakis ő maga tehet a szakításról.

„Megértem miért és igaza volt mindenben. Elszúrtam egy csomó dolgot. Nem főben járó bűnről van szó, de akkor is. Úgy gondolom, hogy nincs lejátszva a parti! Ezt a nőt az Isten küldte azért, hogy megtanuljam, mi a türelem, a kitartás, és hogy ne tévesszem szem elől a célt. Akkor lesz jó, ha visszajön..." - mondta Lovász László műsorvezetőnek a zenész.