Két évig szexelt kisdiákjával a tanárnő, ezért életfogytiglan büntetésre is ítélhetik

Forrás: Thinkstock -
megrontás szex életfogytiglan tanárnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A michigani általános iskolában dolgozó Jamee Hiatt két éven át molesztálta kisdiákját: a fiú 11 éves volt, amikor először szexelt a nővel. 

A Metro magazin számolt be az egyik michigani általános iskolában történtekről. Jamee Hiatt itt, a Leslie's Woodworth Elementary School-ban tanított nyolc és kilenc éves diákokat, 2014-ben pedig az egyik kisdiákkal a kelleténél sokkal szorosabb kapcsolatba került. A gyerek ekkor csak 11 éves volt.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az asszony és a diákja iskola után találkozgattak, és a nő kocsijában szexeltek az iskolától nem messze lévő parkolóban.

De ez még semmi: a tanárnő szerette volna adoptálni a fiút, hogy az együttélés se legyen akadály. A 30-as éveiben járó nő, aki a viszony alatt mobilt és fegyvert is vásárolt a fiúnak, egyébként házas, és két gyermek édesanyja.

Már túl vannak a tárgyaláson, ahol Jamee beismerte, rengeteg alkalommal szexelt a gyerekkel. Akár életfogytiglanra is számíthat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.