Chrissy Teigen modell 7 hónappal a szülés után észvesztően fest fürdőruhában

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller -
terhesség Chrissy Teigen szülés Mexikó John Legend nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chrissy Teigen modell jelenleg Hollywood sztármamija: a szülés utáni testét a fél álomgyár irigyli. A napokban a modell fürdőruhában ejtőzött Mexikóban, mi a képek láttán sárgultunk az irigységtől. 

Chrissy Teigen 2014-ben pózolt a Sports Illustrated címlapján, ám most, 7 hónappal kislánya születése után is simán megállná itt a helyét.

A modell ugyanis - szülés ide vagy oda - döbbenetesen csinos.

Chrissy Teigen Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Bár pár napja Chrissy már megmutatta magát egy bugyi nélküli ruhában a vörös szőnyegen, a róla készült fürdőruhás képek az egyértelmű bizonyítékai annak, hogy John Legend kedvesén bizony egy deka felesleg sincs. A modell és pasija a mexikói Los Caboson pihenik ki az utóbbi hónapokat - a róluk készült képeket itt meg is nézheted.

No persze nem Chrissy az egyetlen modell, aki büszke lehet szüés utáni anyatestére: Candice Swanepoel modell sem panaszkodhat: ő is dögös és gyönyörű pár héttel a babavárás után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.