színésznő Amanda Seyfried terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amada Seyfried végre révbe ért. Hosszú ideig kereste az igazit, de úgy tűnik, vőlegénye személyében megtalálta. Boldogságuk nem is lehetne nagyobb, hiszen kiderült, a színésznő kisbabát hord a szíve alatt.

Amanda és 40 éves kedvese egy évvel ezelőtt találkoztak először egy közös munka alkalmával. Kapcsolatukat márciusban hozták nyilvánosságra, szeptemberben pedig eljegyzésüket is bejelentették. A pletykákkal ellentétben nagyon szeretik egymást, boldogságuk pedig már nem is lehetne nagyobb, hiszen a színésznő kisbabát hord a szíve alatt.

Amanda Seyfried és párja Forrás: NORTHFOTO/Photo Image Press / Barcroft Media/Photo Image Press / Barcroft Med

Eleinte nem erősítették meg a híreszteléseket, ám egy neves tervező vacsoráján már nem takargatta tovább magát Amanda. Egy gyönyörű kis fekete koktélruhában büszkén vonult szépen gömbölyődő pocakjával. Az aranytorkú híresség csak úgy tündököl. Egyelőre nem tudni, mikorra érkezik a trónörökös, reméljük hamarosan még több infomrációt tudhatunk meg a kisbabáról.

A pocakos fotót itt nézheted meg.

Így cukiskodik Majka és Dundikahttp://www.life.hu/sztarok/20161130-majka-es-dundika-cuki-fotokat-posztoltak.htmlA sztárok ritkán mutatnak meg ilyen felszabadult, játékos pillanatokat, ám most betekinthetünk Majkáék vidám estéjébe. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin úszik a boldogságban: őrülten szerelmes barátjábahttp://www.life.hu/sztarok/20161130-gaspar-evelin-fulig-szerelmes.htmlGáspár Evelin felnőtt: gyönyörű nővé cseperedett Győzike lánya, akit Ámor nyila is alaposan eltalált. TV + SztárokOrigoBrutális kegyetlenséggel végeztek ki egy 8 éves kislánythttp://www.life.hu/sztarok/20161130-megeroszakoltak-es-megfojtottak-egy-kislanyt.htmlBrutális kegyetlenséggel öltek meg egy 8 éves kislányt. Kiderült, a család közeli barátja volt a tettes, aki megerőszakolta és fojtogatta a gyereket. TV + SztárokThinkstockMariah Carrey újra szerelmes? Szexi táncos csavarta el a fejéthttp://www.life.hu/sztarok/20161130-mariah-carey-ujra-bepasizott.htmlMariah Carey néhány héttel ezelőtt szakított vőlegényével, a milliárdos üzletemberrel. Úgy tűnik a gyászidőszak gyorsan letelt, hiszen a díva már mással nyaralgat festői tájakon. TV + Sztárok--Titokban figyeltette lányát Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20161129-lagzi-lajcsi-aggodik-lanyaert-ezert-kemkedett-utana.htmlLagzi Lajcsi egy gondoskodó apa, aki nagyon félti is gyermekeit, különösen nagylányát, Bogit. Az apukák olykor túlreagálják a lányukkal kapcsolatos témákat, de ennyire?TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHoppá! Mégsem válik Sarka Kata és Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20161129-nem-jelent-meg-a-birosagon-sarka-kata-es-hajdu-peter-megsem-valnak.htmlNégy és fél hónapja tarta Sarka Kata és Hajdú Péter kálváriája, ami úgy tűnik hamarosan lezárul: happy end lesz a vége. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.