Teljesen felborult a Music Fm előre tervezett adásmenete, de a vészhelyzet rugalmasságot igényelt. Egy kétségbeesett, a bezártságtól halálosan rettegő nő telefonált ugyanis a műsorba, aki beszorult egy liftbe.

Aki egy fóbiától sem szenved, az szerencsés, de aki igen, az tudja, milyen kétségbeesés és pánik lesz úrrá az emberen, ha szembekerül a félelmével. Éva halálosan retteg a bezártságtól. Olyannyira, hogy még különböző nyugtatókat is szed adott helyzetben. Amikor azonban beszorult a liftbe, nem volt nála semmi, ami enyhíthette volna a félelmét.

Bochkorék élő adásban mentették meg a nőtForrás: Music FM / Facebook

Az ismerőseit is sikertelenül hívta, ekkor jutott eszébe, hogy írjon a Musci Fm-nek, mivel őket hallgatta telefonján, kézenfekvő megoldásnak tűnt. A segélyhívás rögtön meg is érkezett, Bochkor Gábor pedig próbálta elterelni a nő figyelmét. „Nem akartuk elengedni Éva kezét, hogy ne pánikoljon be" - idézi a Blikk a műsorvezetőt, aki sokáig beszélgetett a kétségbeesett nővel. Természetesen a tűzoltóságot is értesítették, akik hamar kiérkeztek, és kimentették Évát. „A tűzoltók emeltek ki a liftből, annyira remegett a lábam, hogy nem tudtam kiszállni" - mesélte a nő, aki megköszönte Bochkoréknak a türelmet és odafigyelést.