Fertőzést kaphatott egy nő egy Fejér megyei kórházban

Forrás: Dreamstime -
Fejér megye kórház fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután leszámolt pajzsmirigyproblémáival a dunántúli nő, sikerült 45 kilótól megszabadulnia. A fogyás után korrekciós műtétre volt szüksége, de a beavatkozásnak borzalmas vége lett. Állítása szerint súlyos fertőzéseket kapott el a kórházban, orvosa pedig csúnyán megalázta.

Szörnyű dolgokon kellett keresztülmennie a dunántúli nőnek. Miután túllépet a pajzsmirigyproblémáin sikerült 45 kilót leadnia. A fogyás azonban nem zajlott le nyom nélkül, ezért korrekciós műtétre jelentkezett az Fejér megyei kórházba. A beavatkozás azonban nem a várt eredménnyel zárult, két súlyos fertőzést és megaláztatást is kapott a kórházban a nő.

Borzalma fertőzést kapott egy Fejér megyei kórházban egy nő - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Két évvel ezelőtt műtötték, és 3 nap után engedték haza. A hasán egy hatalmas vágás volt, amin hamar piros foltok jelentek meg. Az egyik éjjel azonban állapota még rosszabbra fordult. "Az egyik éjjel nagyon rosszul lettem, a sebem hihetetlenül elkezdett gennyesedni" - mondta a nő a Borsnak. Visszament a kórházba, ahol azonnal megkezdték a kezelését. "Hamarosan kiderült: két veszélyes baktériummal is súlyosan megfertőződtem a műtét során" - állítja a nő. Az orvosa azonban ennek ellenére sem bánt vele emberhez méltóan.

A súlyos baktérium mellett folytonos megaláztatásban is része volt - Képünk illusztráció Forrás: Photononstop/Eric Audras

"Mikor nap mint nap a sebemet tisztította, nemes egyszerűséggel közölte: "Dögledék van benned, dögszagod van!" Azt is hozzátette: jobb, ha sétálok, különben meghalok. Mindezt az édesanyám füle hallatára" - számolt be kálváriájáról a nő. Állítása szerint orvosa soha nem ismerte be, hogy műhiba történt, pedig egy budapesti kórház és az ÁNTSZ -től kapott papírok is a nőt igazolták. "Próbáltam peres úton elégtételt venni, de nem jártam sikerrel, mivel az orvosok teljesen összezártak. A sebem továbbra is problémás, de nem merik újraműteni, mivel rendkívül rizikós lenne" - mondta az elkeseredett nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.