Pénteken láthatjuk az RTL Klubon és az RTL Spike-on a Playback Párbaj című műsort. Istenes Bence és Puskás Peti lesznek a párbajozók, akik meghökkentő szerelésben próbálják elkápráztatni a közönséget.

Mindketten messze kiléptek a komfortzónájukból, és önmagukból viccet csinálva, mégis komoly versenyszellemmel álltak a színpadon. Istenes Bence hiányos öltözéke önmagában megér egy misét, hiszen hasvillantós atlétában és pelenkában díszeleg, egy kalapáccsal a kezében, miközben Miley Cirus dalát igyekszik minél hitelesebben előadni. A látvány is megdöbbentően szórakoztató, ám a produkció fénypontja mégis az, mikor egy kalapáccsal neki esik az RTL stúdiójának. Nem először látni ilyet a sztár apukától, hiszen nem régiben a toalettről szelfizett, és könyörgött rajongói szavazataiért.

Puskás Peti sem elhanyagolható, ahogyan Beyoncé egyik dalát énekli. A produkció közben igazi csajos fenékrázást és csípő ringást is láthatunk, ami rendkívül tréfásnak tűnik egy férfi előadásában. Ám Petit ez sem zökkentette ki a szerepéből, végig úgy viselkedett, mintha ő maga lenne Beyoncé.